Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør jeg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør jeg?

feb 8 2020 - 03:44
Jeg er samboer med en person som har en trøblete barndom bak seg, og årsaken er moren som antageligvis er narsissist eller noe i den retningen. Det har vært null kjærlighet og omsorg, kort fortalt.

Sambo har diagnose ADHD, noe man nå i ettertid kan lure på om egentlig var omsorgssvikt. Sambo sin søster har store mentale arr etter barndommen og har valgt å kutte ut å ha sin mor i livet sitt.

Vi har et barn sammen (3år) og det var da samboers problemer ble ekstra synlige for meg.
Sambo har null filter, alt tas opp med en gang (uansett tema og foran barnet), sambo skjermer heller ikke barnet og kan gjerne ha Barnet på armen mens jeg får høre det ene og det andre. Oppførselen til sambo er kort fortalt ikke grei, og jeg er svært bekymret for fremtiden siden jeg har bestemt meg for å flytte ut med barnet.
Sambo har et utall ganger truet med advokat, sier jeg skal knuses i retten og bli fratatt omsorgen for barnet dersom jeg flytter fra han.
Gjentagende trusler om dette har gjort at jeg har konferert med advokat, som med mer detaljert info enn dere har her nå sier at han ikke har noen sak (han har vært i søkelyset til bv grunnet oppførselen sin bl annet, har selv en bv sak på seg fra barndom som beskriver utfordringene de opplevde, jeg har pratet med krisesenteret, helsesøster og fvk)

Er det noen her ned lignende erfaringer?
Det er mange som spør om han kan ha dyssosial personlighetsforstyrrelse, og det kan godt tenkes, da han sjekker av for 9/10 punkter på liste over personlighetstrekk. men.. i sambo sin verden er det jeg, som forøvrig har hatt en normal barndom, som er problemet.. sambo har aldri klart å verken se seg selv fra utsiden eller se/ta hensyn til andres følelser føler behov...

Jeg vet at hans mentale kapasitet og omsorgsevne er forferdelig liten... at han skal ha en sjans til å få mye omsorg for barnet er så skremmende at jeg vet ikke hva jeg kan gjør efor å få reddet barnet fra denne fortvilte situasjonen...

Noen som har innspill?
Det er hevet over enhver tvil; jeg og barnet må bort! Men hva gjør jeg? Flytter uten å si noe, slik at jeg unngår en konfrontasjon ?(som garantert går ut over barnet)
Sender brev via advokat?
Hjelp :(
Til forsiden