Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Familiemedlem med rusproblemer og psykiske lidelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Familiemedlem med rusproblemer og psykiske lidelser

april 19 2019 - 15:50
Er det noen her som har erfaring med at en i familien har slitet med rus, i tillegg til å ha psykiske lidelser?

En i familien vår har vært ut og inn på avrusing, etter å ha tilbrakt 10 år med flere forskjellige typer rus. Det er snakk om alt fra alkohol til heroin. I løpet av den siste måneden har ting eskalert seg, hvor han har gitt opp på avrusing i tillegg til å ha begynt å utvikle andre trekk som har ført til trussel og sikkerhetsproblemer.
Vi har gjort vårt beste, men nå sitter vi alle maktesløs. Vi klarer ikke lenger å skille sykdom fra person, hvor vi etter utallige sikkerhetsproblemer ser ingen annen utveg enn å involvere politiet. Han har satt seg inn for å ødelegge livene våres så godt han kan gjøre, men lite blir gjort når han får fripass på grunn av psykopati.

Er det noen som kjenner seg litt igjen? Jeg setter stor pris på råd, og lignende historier hjelper mot følelsen av det å sitte alene med situasjonen.
Avatar

heyyyyy

april 25 2019 - 21:40
kjenner igjen noe
har venninne
søster av eks
hun sliter fælt med rus
jeg har prøvd hjelpe
men nå tror jeg ikke jeg orker mer
jeg er utslitt
har ikke mer å gi
det er trist
men sånn er det :(
Til forsiden