Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Etterlatte selvmord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Etterlatte selvmord

mars 17 2020 - 23:50
Hei..

Jeg ble enke 11.september 2018 etter min mann tok sitt eget liv.
Nå skal jeg flytte hjem til min hjemby siden vi har familie der.
Han etterlot seg to barn og en stesønn.
Det jeg lurer på er : jeg sitter med klær etter hans avgjørelse..i en pose.. De bringer minner frem og i kveld fikk jeg er real knekk når de kom hoppende ut av en pose imens jeg drev å pakket. er dette noe jeg bør ta vare på. Hans skjorte, genser, bukse han hengte seg i.. Eller skal en ta farvel med de innbrente minnene? Noen som har vært i samme situasjon?
Klem fra meg
Avatar

Re: Etterlatte selvmord

mars 29 2020 - 21:28
Hei, jeg ønsket bare å si at jeg kondolerer så mye. Jeg har ikke vært i en lignende situasjon som deg på noe som helst måte. Så jeg kan bare tenke meg til hvor vondt dette må være for deg og ikke minst hvor forferdelig det må ha vært når du fikk se disse klærene igjen. Kan tenke meg at de nå har fått en ny mening. Jeg tenker det er best at du gjør akkurat det du føler for! Hør eventuelt med hans barn om dette er noe dem ønsker, hvis ikke så ser jeg ingen grunn for at du skal beholde dem da de mest sannsynlig vil bringe tilbake vonde minner. Jeg ønsker deg alt godt i livet videre. God klem fra meg! - Stine
Til forsiden