Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert (?) kjæreste trenger mye alenetid, jeg katastrofetanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert (?) kjæreste trenger mye alenetid, jeg katastrofetanker

mai 2 2019 - 12:50
Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, og føler at jeg sitter i venterommet i mitt eget liv! Det driver meg til vanvidd, jeg klarer ikke fokusere på mine egne ting, eller kjenne glede ved det som pleier å gjøre meg glad.

Jeg er i et ganske nytt forhold, ingen av oss har barn. Vi har det flott sammen, men kjæresten er tidvis deprimert. Når det er ille, er alenetid best. Jeg har sagt at jeg stiller opp, jeg forsøker å være der, men får ofte som svar at h*n trenger å være alene.

Jeg vil gjerne hjelpe, og hvis å gi litt albuerom er det som hjelper, gir jeg jo det.

Problemet er at jeg da blir sittende med katastrofetanker, av typen å få høre "jeg bare skuffer deg, du har det bedre uten meg, så derfor avslutter jeg forholdet". Jeg blir jo livredd, ønsker bare å ta kontakt for å få bekreftelse, men ender da sikkert opp med å presse og gjøre alt verre.

Hvordan stopper jeg krisetankene mine? Jeg vil jo ikke gå rundt og være redd, men jeg føler jeg har så lite kontroll over situasjonen! Blir det en dag slutt på forholdet har det jo uansett ikke hjulpet om jeg gikk rundt og hadde det vondt også i forkant av bruddet! Det blir jo bare dobbel sorg.

Jeg har et stort nettverk, mange venner, men jeg klarer som sagt ikke å finne energien til å gjøre meg selv glad, uansett hvor mange gøye ting jeg finner på.


Når kjæresten min har det bra, så går alt fint. Jeg har masse energi og får gjort masse. Vi har også snakket om oss, om depresjonen, og er veldig ærlige med hverandre på gode dager. Vi snakker også om å få behandling hos psykolog, men h*n synes dette er skummelt, og er ikke helt på det stadiet ennå. På dårlige dager er jeg redd kjæresten skal glemme at jeg har sagt at jeg er glad i h*n uansett, og heller tenke at vi burde slå opp...

Trenger så sårt noen råd for å slutte med denne kverningen! Den kveler meg helt.
Avatar

heyyyyy

mai 11 2019 - 01:18
gabriel scott sa:
MAKTEN OVER ANDRE ER INTET, MAKTEN OVER SEG SELV ER ALT
asså:
hva din kjæreste velger å gjøre det har du ingen kontroll på
det du kontrollerer er deg selv(!)
så begynne å føle glede igjen ved egne ting
la kjæresten få alenetiden som vedkommende ber om
tenk over følgende:
hvem vil vel ha en dott til kjæreste?
styrke er derimot sexy ;)
Avatar

Re: Deprimert (?) kjæreste trenger mye alenetid, jeg katastrofetanker

mai 12 2019 - 14:12
Dette er vanskelig! Har du vurdert å snakke med en psykolog selv om hvordan ta best mulig vare på deg selv oppi dette? Å chatte med de som jobber i sidetmedord.no er også fint!
Til forsiden