Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert kjæreste - ingenting hjelper

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert kjæreste - ingenting hjelper

mars 17 2019 - 21:06
Hei

Jeg har hatt kjæreste nå i rundt halvannet år, hun sliter med det ene og det andre, men ting blir ikke bedre.
Da vi først ble sammen var ting ganske bra virket det som, selv om jeg visste at hun slet med angst og depresjoner. Livet hennes går egentlig bare fint, men hun opplever det som stress. Hun er ganske opp og ned og det virker som nedturene blir dypere og dypere for hver gang, og de varer gjerne lenger også.
Jeg prøver alt jeg kan for å være støttende og positiv, men ofte tærer det mer på meg enn jeg vil innrømme. Etter MYE om og men fikk jeg henne til å gå til psykolog nå i høst med håp om bedre tider.
Til nå har det hjulpet lite virker det som, hun har begynt å få selvmordstanker.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle dette lengre, jeg er helt rådvill. Jeg har syntes det har vært tungt allerede, men nå begynner det å bli for mye for meg. Jeg har flere ganger tenkt at det er best for meg at vi ikke er sammen mer, selv om jeg føler at det er veldig smålig av meg å tenke slik. Nå som hun har det verre enn før vet jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg berømmer henne for å fortelle meg dette, men jeg er veldig skremt og vet ikke om jeg takler å vite at min kjære kan ta livet sitt.
Avatar

Hei

april 30 2019 - 14:54
Hei,
Hvordan går det med deg? Ser det er en liten stund siden du postet innlegget, så håper du har hatt en liten opptur siden det.

Jeg har det lignende. Det er tungt å være den som alltid skal være der for en annen. Og så viktig å finne litt normalitet og tid til å ta vare på seg selv i det hele.

Prøvde å sende deg en melding og legge deg til som venn, men jeg vet ikke helt hvordan/om det fungerte.
Ta gjerne kontakt hvis du ønsker!

Avatar

Re: Deprimert kjæreste - ingenting hjelper

mai 2 2019 - 12:53
Hei. Jeg er i en liknende situasjon (men kjæresten har ikke selvmordstanker, og er godt fungerende på jobb etc).

Det er utrolig vanskelig å ønske å stille opp for noen, men å aldri klare å trenge helt inn, aldri strekke til i hjelpen man gir.

Veldig leit at du har det slik, jeg har stor sympati for deg! Synes du virker som en reflektert og god person, som ønsker kjæresten din alt vel.

Hvordan går det med deg?
Avatar

Re: Deprimert kjæreste - ingenting hjelper

juli 19 2019 - 20:15
Takk for svarene deres!
Det går bedre med meg og kjæresten min nå. Det går i bølger naturligvis, men jevnt og trutt oppover :)
Til forsiden