Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert kjæreste

sep 24 2018 - 00:38
Jeg tror kjæresten min er deprimert. Det vanskelige er at han ikke vil ta i mot hjelp. Isteden for å ta i mot hjelp, blir han sint på meg for bagateller. Når han blir sint blir han så veldig sint og og sier så utrolig mye stygt og sårende til meg. Han kan plutselig blokkere meg fra alle arenaer og ikke svare meg på flere dager.
Jeg går selv til psykolog fordi jeg har hatt angstliknende perioder, og har sagt at han kan bli med dit. Det gjør så vondt å se en jeg er så glad i ha det så vondt og ikke kan gjøre noe med det og når han nesten nekter å gjøre noe med det. Han vil bare stenge seg inne. Jeg prøver å ikke mase på han, men det er vanskelig når alt er negativt i hans øyne.
Avatar

Re: Deprimert kjæreste

sep 24 2018 - 21:47
Takk for gode råd. Jeg har selv opplevd vanskelige perioder og føler jeg kan komme med mange gode råd i forhold til det. Det familiære forholdet er ikke så veldig bra, og jeg tror ikke han snakker om slike ting med venner selv om de er gode venner og hadde vært der for han i slike situasjoner. Da jeg selv slet fant jeg glede og trøst i å skrive om hvordan jeg hadde det både her, dagbøker, chat og liknende, samt små turer. Han hører absolutt ikke med meg. Har snakket med diverse psykolog og hjelpetjenester om mulige løsninger på dette, men som sagt. Han må ta det første skrittet selv er ingenting jeg kan tvinge på han.

Når det kommer til å ta en pause så føler jeg på mange måter at vi gjør det. Jeg prøver å vise for han at jeg er her, og at han skal vite at han kan ta kontakt med meg når han føler for det. Uansett om jeg hadde bare sagt til han at vi kan ta opp tråden igjen etter han har blitt bedre, så må jeg gå å tenke på og se at han har det vondt. Jeg innser så klart selv at jeg må ta vare på min egen helse og det er jo en grense for hvor langt man klarer å gå før jeg selv knekker sammen. Som nevnt går jeg til psykolog for å forebygge meg mot dårlige perioder så jeg føler jeg er har en "trygghet" i og med at jeg allerede har tatt det skrittet og fått hjelp for en god stund siden. Nå synes jeg ting bare blir lettere når det blir snakket om (da med folk jeg har tillit til så klart).
Til forsiden