Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Brått og uventet dødsfall i familien

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brått og uventet dødsfall i familien

april 19 2017 - 20:58
Hei!

Jeg er en jente på 22 år som mistet min mormor som stod meg veldig nær for litt over 4 måneder siden, hun døde rett før jul.
Hun døde veldig brått og uventet under en rutine operasjon.
Jeg har alltid vært en person som føler trangen for å stille opp for andre og skyver lett bort følelser. Og det gjorde jeg med dette også. Så fort sorgen og sinne kommer gjør jeg alt for å ikke tenke på det. For når jeg gjør det føles det ut som jeg drukner.
Dette har jeg gjort i 4 måneder, skyvet bort følelsen og sorgen og nå føler jeg at det tar meg igjen på en måte. Føler meg litt fortapt og vet ikke hva jeg skal gjøre..

Er det noen her som har erfart noe lignende? Trenger sårt noen og snakke med som kan relatere.
Avatar

Hei!

mai 8 2017 - 22:48
Jeg har ikke mistet noen av besteforeldrene mine, men pappaen min døde brått og uventet for ca 2 1/2 år siden. Jeg kjenner igjen hvordan det er å miste en som var nær og sorgprosessen som kommer etter. Trenger du å snakke så er det bare å ta kontakt
Til forsiden