Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alkoholmisbruk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alkoholmisbruk

mars 6 2020 - 17:02
Hei!
Jeg er pårørende til en som har en mor som er alkoholiker. Han er nå myndig, men bor fortsatt hjemme (alene med moren).
Tilstanden er nå så gale at det høres ut som moren er forbi muligheter for hjelp. Hun har vært innlagt et par ganger nylig uten at det har hjulpet. Hun har misbrukt alkohol siden tenårene og ser ut som det nå bare er spm om tid.
Det som gjør meg bekymret er sønnen hennes som fortsatt bor der. Han sier at det ikke er noe big deal og at han bryr seg ikke osv.. Det virker som om han har stengt av alle følelser for å slippe å se alvoret. Det er nok veldig vondt, det må det jo være. Men han vil absolutt ikke at jeg skal snakke med noen om det. Han synes det er utrolig flaut og situasjonen gjør han sint og irritert, men han har gitt opp og vil absolutt ikke deale.
Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. situasjonen er veldig alvorlig, men han nekter å se dette. Jeg trenger litt råd her!
Til forsiden