Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å se sin egen mor gå til grunne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å se sin egen mor gå til grunne

nov 22 2018 - 01:40
Nok en kveld med klump i magen og søvnmangel. Min mor har nok en gang ringt meg for å fortelle at hun ikke har det bra, selvfølgelig i knallrusa og dritings tilstand. Etter samtalen vokser bekymringene mine som vanlig. Får jeg feire nok en jul med henne? Våkner jeg opp i morgen av en telefon med dødsbudskap. Angst når det banker på døra og for at det skal være presten. Hun går mer og mer til grunne for hver dag. Jeg er vitne til min egen mors pinefulle død, og jeg kan ikke gjøre NOEN ting! Noen tanker jeg måtte ha ut. Takk for at du tok deg tid til å lese
Avatar

Re: Å se sin egen mor gå til grunne

nov 22 2018 - 15:48
Dette høres ikke godt ut for noen av dere. Er din mor klar over hva dette gjør med deg? Er alle muligheter via fastlegen oppbrukt, eller er det et sted hun (gjerne sammen med deg) kan henvende seg for hjelp?

Det er rørende at du bryr deg så sterkt om henne, men husk å ta vare på deg selv også.
Til forsiden