Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

psykisk mobbing?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

psykisk mobbing?

nov 16 2016 - 17:55
Hei :) Jeg er en jente som går i 10. klasse. Jeg lurte på om en ting... Jeg har mange venner, og vet mange av de er glade i meg. Men så fort vi er i en gjeng, så føler jeg meg utenfor.. selvom jeg liksom er i gjengen..

Hvis vi har om et tema jeg syntes er intressang, og skal si noe, kommer jeg aldri til ordet.. de bare overkjører meg. Kan jeg kalle det for psykisk mobbing?
Det har nemlig gått utover skolen og karakterene mine. Hvis vi har et muntlig fag, så er det rett før jeg svimer av, for jeg er redd jeg kommer til å bli stilt spørsmål til. Og når en lærer da appotil skal stille meg spørsmål, så nekter jeg. Kan det ha noe med den psykiske mobbinga da? og burde jeg snakke med læreren min om det? Jeg kan ikke gå på kjøpesenter eller i offentligheten aleine legen, for jeg føler alle ser stygt på meg.. og ja...

Har noen evnt tips som kan gjøre meg mer muntlig igjen? :)

Avatar

Hei

nov 16 2016 - 19:11
Hei. Jeg ville snakket med lærer om hvordan du føler det, sånn at han/hun vet hvorfor du ikke svarer. Kanskje du også burde snakke med noen som er profesjonelle sånn at du kan få hjelp til å takle dette. For er vondt når du er så ung og sliter så mye. Det er jo ikke sikkert jentene mener og gjøre det men at det skjer, kanskje du også skulle få prøve og snakke med de også om hvordan du føler deg og at du også har lyst til å si noe. Ønsker deg uansett lykke til. Ikke gått og føle på dette.
Avatar

Liten form for snikreklame her!!

nov 16 2016 - 21:37
Har en blogg som jeg tror du kunne besøkt, jeg la akkurat ut et blogginnlegg om dette! Jeg tror kanskje sånne som deg hadde hatt fint å fått sett bloggen og lest den. Jeg tror nemlig det finnes flere enn bare meg der ute, så hvis du har lyst og tid så kan du ta en titt innom :
holsi.blogg.no
Til forsiden