Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

overfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

overfall

nov 25 2011 - 22:33
Dette handler vel ikke direkte om mobbibg, men jeg ble overfallt . Men jeg kan være glad for at det var kun overfall og ikke overfallsvoldekt. Kanskje jeg hadde reagert sterkere og annerledes da. Jeg kjenner ingen følelser i det hele tatt rundt overfallet. Men kan jo ikke gå ute blant folk. Ansiktet mitt ser ikke ut. Men rart jeg ikke føler noenting av det egentlig. Men er redd for at personen kommer tilbake. Saken er anmeldt.
Avatar

Re: overfall

nov 25 2011 - 22:39
Hei Natalie.

Hva skjedde?

Nå i løpet av de siste dagene?

Var ikke bare ett "vanlig" slagsmål ute der det florerer alkohol etc? Men ett faktisk overfall?

Håper det går fint med deg da! ikke noe greit detta!
Får trøste deg med at blåmerker og hevelser forsvinner i allefall ganske raskt :)
Avatar

Re: overfall

nov 25 2011 - 22:54
En person som sto og venta på at jeg skulle komme. En vanlig ukedag. Jeg har alarm med meg overalt nå.
Avatar

Re: overfall

nov 25 2011 - 23:03
særdeles merkelig..
Håper du slipper flere sånne opplevelser.

På tide å bytte folk å være med? Eller er dette relatert til andre ting? :O

Skummelt var det uansett.

Bra det gikk "bra" med deg! :)
Avatar

Re: overfall

nov 26 2011 - 20:09
Sant det Ponderas.Viktig å ha de riktige personene i sitt liv.slipper man mye dårlige situasjoner.Velg med omhu hvem man omgåes med! Jeg har hatt enn par jobber som "bodyguard" for privat personer så vet litt om dette.
Avatar

Re: overfall

des 14 2011 - 23:14
Denne personen som er ei anna jente, har jeg ikke noe kontakt med. Er over et halvt år siden jeg hadde kontakt. Men hun er venn med min eks nå, og har tydligvis fått et hat til meg etter det, og har næra hatet sitt helt til dette skjedde. Virka som et nøye planlagt overfall. Jeg er glad jeg kom så bra fra det som jeg gjorde:) Gikk å gjemte meg, hun kom tilbake. Nå nekter hun straffeskyld. Ja, det er viktig å finne bra personer å være med. Men ikke alltid så lett å se, personene kan virke veldig oppegående ,greie og morsomme. Spesielt vanskelig hvis en sliter mye selv.
Kan virke som sjalusi, men det handler egentlig ikke om det. Det er mye forskjellig, har finni ut at denne personen sliter med et enormt raseri, og har nok hatt voldsepisoder bak seg før.
Avatar

Re: overfall

feb 13 2012 - 00:10
Ja da var det rettsak om to dager. Nå har jeg legeerklæring på at hun må gå ut når jeg vitner. Men er så usikker på om jeg skal prøve å vitne mens hun er der eller om jeg skal få henne til å gå ut i den perioden? Noen forslag eller synspunkter på det?
Avatar

Re: overfall

mai 20 2012 - 16:10
Dette må ha vært som et mareritt... Bra at det gikk fint med deg!
Til forsiden