Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

mobbing

jan 29 2013 - 23:13
jeg har opplevd mobbing omtrent hele livet mitt, jeg er adoptert fra sør korea, jeg kom til norge da jeg var 4 år, da jeg begynte på grunnskulen opplevde jeg mobbing for første gang, jeg måtte alltid høre kineser og diverse andre ting, på vidergående opplevde jeg mobbing der også, både medelever og lærere mobbet meg. jeg fikk hører av læreren min at jeg ikke var norsk, at jeg ikke var normal og at foreldrene mine ikke ville ha meg hjem, jeg var ikke verdt noe. på en arbeidsplass jeg jobbet, fikk jeg hører av sjefen min at jeg ikke var verdt noe, jeg var den siste personen noen kunne stole på, jeg ville aldri klare og fullføre noe.
Avatar

skjønner deg

jan 31 2013 - 20:59
jeg vet åssen du har det ganske mye igrunn. moren min er fra marokko og pappa er fra norge. jeg har fått høre hele livet mitt at jeg ikke er norsk, at jeg ikke kan norsk, at jeg er dum fra både elerver og lærere. jeg har blitt mobbet hele livet mittt. jeg har slitet ekstremt med selvskading og selvmordstanker. en dag fikk jeg et ekstremt angstannfall og ble tatt med på sykehuset osv.. jeg måtte fortelle dem alt på sukehuset hva som har skjedd i livet mitt og jeg ble sendt til pyskolog og vi bestemte oss der at jeg burde bare rett og slett skifte skole. etter jeg skiftet skole har jeg ikke fått høre noe sånt noen gang mere på den skolen jeg går på. jeg får av og till noen unødvendige meldinger fra folk fra den forje skolen men har sluttet og bry meg om dem. min ambefaling er at du forteller det til en voksen du kan stole på og en som kan hjelpe deg. håper alt kommer til og gå bra for deg vidre i livet:)
Til forsiden