Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

mobbing blant voksne folk - motbydelig!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

mobbing blant voksne folk - motbydelig!

mars 3 2013 - 13:29
Når jeg var yngre så var vi godt vant med at barn kunne være fæle og mobbet. Ikke at det er noe nytt men til poenget.

Jeg er veldig sikker på at alle barna ikke visste at voksne mobber også.
For hvordan kan voksne mobbe? de som er de store voksne menneskene, som vet forskjell på mellom rett og galt, som barna har all sin tilitt til? Vel hvertfall vi barn tenkte nok sånn, selv om vi visste at det fantes "onde" mennesker som var tyver og vold, men mobbing var jo helt uvirkelig blant voksne folk.

NÅ som jeg har vokset opp og blitt voksen selv, må jeg si at jeg er utrolig skuffet, og jeg fikk ett nytt syn på denne verdenen eller menneskeheten. Jeg trodde voksne mennesker hadde mer respekt for hverandre, men jeg har skjønt at enkelte voksne mennesker er ikke noe bedre enn ett mobbende barn.. tvert imot verre.

Hva får godt voksne mennesker til å mobbe? Hvor er respekten?
Jeg synes det virker ut som at endel av det voksne folket har mistet respekten for andre, eller har vi kommet i ett så egoistiskt samfunn at vi ikke klare rå la være med å ignorere dem vi eventuelt ikke liker?
Ignorere eller la være å si noe er jo bedre enn å gå direkte til verks.

Jeg vil bare si jeg er utrolig skuffet. og for å tilføye så handlet ikke dette om nettmobbing, men mobbing irl.
og dette var bare noe jeg ville få ut...
Avatar

ja

mars 3 2013 - 14:51
Jeg er enig i at det er motbydelig,
men når du tenker på at det finnes voksene som voldtar, dreper, torturer, mishandler andre voksene og barn så er det heller ikke så vanskelig å se at det finnes voksene som mobber.
Det finnes mye ondskap i verden dessverre.
Og det er helt umulig for de som ikke tar del i slike ting å forstå hvordan noen kan gjøre noe av dette
Avatar

forbanna piss

mars 3 2013 - 15:21
off, merker at jeg blir kraftig irritert her. Det er nesten sånn at jeg vil ta disse forbanna j.. menneskene og gi de en skikkelig omgang, og låse de inne til de har vett til å oppføre seg som det voksne folk skal. Jeg tenker spesielt på disse slarvesyke og klagete butikkkjerringene bl.a. Men de er i alle jobber.
Avatar

Voksne mennesker...

mars 3 2013 - 16:36
..tror ofte at de er modne, voksne, reflekterte, rasjonelle osv. I hvertfall mer enn det barn er. Men jeg har observert (i tillegg til en veldig god hukommelse) at voksne er mer like barn enn de selv vil tro og fremfor alt innrømme. Ofte syns jeg faktisk at barn er klokere enn de fleste voksne jeg møter. Rett og slett fordi de ikke kompliserer verden så mye, ser ting mer for hva det er.

Når voksne mobber eller fryser ut andre har de som regel litt mer baktanker med det enn barn bruker å ha, selvom noen mobber ubevisst også. Jeg er enig i at det er motbydelig at voksne kan oppføre seg sånn i mot andre. Jeg har også sett tilfeller av voksne som mobber barn, det er det værste :/
Til forsiden