Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjelp med mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hjelp med mobbing

mars 20 2011 - 17:58
okei, eg blir mobbet på skolen, det føles som mobbing iallefall, av en jente. hun snur alle mot meg, er ytterst få som eg stoler på eller henger med, hu er elevrådsleder og eg er bare medlem i rådet, under møtene så snakker hun need til meg på en måte. og om eg er for engesjert så kjefter hun på meg og ber meg roe meg ned, selv om eg bare gjør det eg har fått beskjed om å gjøre. når eg ser hun blir eg fysisk uvell. dette har pågått i vel ett år. er gutt, har blitt mobbet av andre gutter i 10 år, men det var annerledes, mye enklere da. slo bare ned mobberne, det skapte frykt, hjalp litt, fikk være for meg selv, og ga alltid en viss tilfredsstillelse å ta hevn, alt var enklere, kunne bare slippe sinnet løs når de mobbet og slå dem ner, no må eg holde sinnet inni meg, føler eg ikke kan gjøre noe, kan ikke slenge drit til hun, da blir eg "bad guyen" kan ikke slå hun, men kan heller ikke bare sitte og late som eg ikke bryr meg, dette fucke med hode mitt det hu drive med. eg vil ikke bare at hu slutter, eg vil ha hevn, eg tror ikke eg vil ha hevn, eg vet. la meg forklare: i gymmen så ble hu skadet og begynte å grine, eg bare smilte og holdt på å le. eg vil bare ta hevn, la hun lide litt for det hu gjør mot meg, noen råd her? please
Avatar

Re: hjelp med mobbing

mars 23 2011 - 00:10
Jeg har ikke blitt mobbet av motsatt kjønn før, så vet jo ikke helt hvordan det er.. Men jeg blitt mobbet før, og jeg har også brukt vold da som utflukt. Ble bare mobbet av en person da, men når det var nok for meg,sprutet både blod og tårer.. Og alt tok slutt.. Blir heldigvis ikke mobbet nå lenger, og har ikke blitt mobbet i så lang tid som deg, men vet i hvertfall ror hardt det er å bli mobbet.. Off, virker som du er i en litt vanskelig situasjon, men har heller ikke så gode råd.. Men kanskje du kunne prøvd å få henne til å prate med deg alene, slik at du kan si hva du syns om det hun gjør.. Vet ikke om dette hjelper, men aldri gi opp håpet :)
Avatar

Re: hjelp med mobbing

april 6 2011 - 21:29
Selv blir jeg mobbet og sliter. Jeg vil råde deg å si ifra til personen(e) om at du er drittlei. Du burde ikke holde det inne i deg, selvom det er ei jente eller ikke. Selv kan jeg, som er jente og ganske så svak fysisk, skjelle ut noen som er eldre enn meg selv psykisk. Jeg råder deg til å gjøre det samme, og drite i følelsene deres. Du må kreve respekt, ikke bare dra følelsene lenger og lenger helt til du sprekker, for da er det ingen utvei.
Til forsiden