Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hater mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hater mobbing

jan 7 2013 - 18:31
hei jeg er en gutt på 26 år, jeg ble mobbet første gang i 13 års alderen, ble mobbet ofte på buss, skolen, fikk mange dumme kallenavn etter meg, for 6-7 år siden fikk jeg cipralex mot angsten, irritasjon, uro i kroppen, jeg var helt i fra meg, kuttet meg opp veldig ofte når jeg var på skolen ( på videregående) på grunn av mobbing. i 2005 fikk jeg nok å flyttet fra hjemmeplassen min til Trondheim, gikk på cipralex i 2-3 år før jeg skiftet til seroxat gikk på det i halvt år før jeg igjen skiftet til efexor depot de måtte jeg slutte med så nå går jeg på remeron på kvelden å fontex på morgene.før jeg gikk på fontex gikk jeg uten medisin i 1 uke men klarte ikke å fungere, ble mer angst, uro i kroppen, irritasjon\agressjon,depresjon tenkte mye mer.
jeg tenker tilbake i barndommen hele tiden selv om jeg er 26 år, jeg tenker hva hadde jeg gjort i dag hvis det har skjedd det samme? har jeg kunnet skadet de som mobbet meg, så tenker jeg hvordan blir det hvis jeg møter på de som mobbet meg? hva kommer jeg da til å gjøre. prøver å legge alt bak meg det som skjedde i barndommen men jeg får det ikke bort.
Avatar

hei:)

jan 7 2013 - 19:54
heisann.. gutt 22 her.

Kjipt å høre...
forbanna folk altså!!

åssen står det til nå?

Avatar

hei

jan 7 2013 - 23:06
Jeg er 34 og barndommen hendelser styrer meg. Tenker tilbake hele tiden. Vanskelig å komme seg videre så lenge det står på. Og det har jo vært endel år.
Avatar

.....

jan 8 2013 - 09:45
Har også opplevd mobbing, så jeg kjenner meg litt igjen i de tankene
Avatar

hate mobbing

jan 8 2013 - 12:00
jo nå går det bra, bruker jo medisin for angst\depresjon, psyken, men tenker ofte tilbake i tid der jeg ble mobbet å er forbanna for at de som mobbet meg har ødelagt meg så mye at jeg må bruke medisin resten av livet for å få til å fungere, uten medisin blir det mye angst\depresjon, agressjon, uro i kroppen, får ikke sove, osv osv.
er det noen flere her som har prøvd remeron å fontex? jeg bruker nå remeron på kvelden å fontex på morgene
Avatar

:)

jan 8 2013 - 12:55
Ja ser den...
men du må bare se framover! gjort er gjort..
start på nytt. kanskje en dag kan du kutte ut medisinene dine...
ikke la dem ødlegge deg..
ha en liten F i deg.. så blir du fort sterkere.

Bra du har det bedre!
bruker ikke medisiner, så der kan jeg ikke hjelpe deg desverre....
Til forsiden