Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Til mobberne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til mobberne

mai 11 2019 - 23:54
Dere som har ødelagt liv dere som liksom har skyldsfølelse el liksom selv har slitet.Jeg vil si det fins ingenting i verden som kan unnskylde den type oppførsel og absolutt ikke tilgis el forklares.Mange har det tøft på skolen av forskjellige årsaker hvorfor går ikke de rundt og mobber andre.Jeg regner med at ingen av dere tør å skrive her at dere har vært mobbere.Dere bør skamme dere.Både dere og lærerne som ikke griper inn.Den som ønsker å tilgi får gjøre det for all del men dere har ødelagt mange menneskeliv både ved at mange ble psykisk syke mens andre hsr tatt livet sitt og forsøkt flere ganger å ta livet sitt.Jeg har vært gjennom helvete på skolen og jo da de visste hva de gjorde når noen løper og gråter og løper ut sv klasserommet så må du være psykopat hvis du ikke ser at en gråter.Man må slutte med disse unnskyldningene at de ikke har ansvar el jeg har tilgitt dem fordi det var jo synd på dem el at de hadde det tøft utenom skolen.Mange barn har det tøft utenom hvorfor mobber ikke de.Er du for snill det er da de kommer etter en.De vet akkurat hvem de skal velge de som aldri tar igjen som aldri forsvarer seg bare at de velger slike barn sier at de ikke er uskyldige og så små som man vil ha det til.Best å ikke være snill spør du meg kanskje overlever du.Jeg lurer på om noen av dere tør å skrive her at dere var mobbere.jeg syns jeg hørte mobbere får psykiske problemer i ettertid.Stakkars dere da får dere problemer av å ga vært onde mot andre.skal dere ha spesial behandling at psykologer skal bruke tid til slike.mennesker i stede å hjelpe de som virkelig sliter.Den skammen og skyldsfølelse av å ha vært mobber får dere bære til graven selv.Det er konsekvenser av å ha ødelagt liv.what comes around goes around bare vent det kommer til å slå tilbake på dere selv.Jeg håper de som mobbet meg råtner.Så her regner jeg med at ikke så mange mobbere svarer for hvem vil vel innrømme sin ondskap.Se dere selv i speilet hva dere har gjort mange sliter alvorlig på grunn av dere andre er døde på grunn av dere men det er liksom synd på dere for dere har liksom hatt problemer selv å vet du hva dere visste akkurat hva dere gjorde når du velger de som er lett å ta som ikke forsvarer seg da vet du nettop hva du gjør.Jeg lurer på om noen av dere mobbere el folk som har vært mobbet hva mener dere om alt dette her?
Avatar

Re: Til mobberne

mai 29 2019 - 11:36
Jeg er enig med deg. Det er ikke noe greit at mobbere mobber og sårer andre folks følelser. Jeg syns faktisk synd på de som er mobba. jeg er også mobbet, men nå i det siste beskytter jeg meg selv mot alle andre i klassen for å være alene. Det er et råd til de som opplever mobbing. Snakk først til lærer, helsesykepleier, eller sosiallærer og få hjelp, hvis det ikke funker, vær alene.

Samtidig har mobberne følelser, så jeg tror de vil bli lei seg det du skrev. ikke spesielt fint sagt. du skjønner vel det?
Avatar

Hei

mai 29 2019 - 13:31
Nei faktisk ikke.der siste jeg tenker er på følelsene til mobberne og hvordan det er for dem og deres følelser.jeg tenker på liv de har ødelagt barn som har tatt livet sitt tenåringer.det er det jeg tenker på og hva det har gjort med de som er rammet.det er mange ødelagte liv.men når det gjelder mobberne nei.om de selv hadde problemer før dem startet å mobbe det er deres problem.For meg har ikke mobberne følelser men du får mene det du mener.Det er ditt valg!
Avatar

Hei

mai 31 2019 - 16:12
Ja, det er deres problem, og skjønner veldig godt hva du mener her.
Avatar

Hei, Mrs Freak

juni 3 2019 - 16:19
Nei, de fleste vil ikke innrømme sin ondskap... De fleste i dag er ivrige på å rettferdiggjøre seg selv gjerne på bekostning av andre. Jeg forstår bitterhet. Tror du har rett i at det å være for snill, tiltrekker mobbing. Har også erfart mye gjennom livet at "nice guys finish last". Dermed får den snille, ikke så lyst til å være så snill lenger. Fin verden
Avatar

Hei

juni 5 2019 - 23:21
Redsinder bra sagt et litt sant Nice guys finish last.det kan irritere meg hvis man unnskylder mobbere ved at de var i tenårene og de visste ikke konsekvensene.det er dynd på dem for de slitercså mye selv at de oppfører seg slik.vet du hva nei faktisk,når de slenger stygge ting dag etter dag år etter år og de ser en gråter og gråter da vet de hva de gjør faktisk ellers kalles det noe som psykopat.man må slutte å på en måte forsvare el rettferdiggjøre de visste godt hva de gjorde og vet du hva det ksn hende at mange mobbeofre har mange andre ting i tillegg og det siste de trenger er mobbere som ødelegger og bryter folk sammen.mobbere bør skamme seg og ønsker dem livet som voksne nettopp slik de behandlet meg.what comes around goes around.
Til forsiden