Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stopper aldri.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stopper aldri.

mars 14 2018 - 21:22
Stygge blikk, komentarer bak ryggen, 2 fingrer i halsen spyblikk, folk ler, uglesett....osv. osb. Stopper aldri. Selv om dette har vært normalt i alle år, så er det ikke noe som skal godtas. Selv om det hat vært normalen i alle år, så gjør det like vondt hver gang.

Jeg har igrunn alltid vært snill og grei. Men nå, er du en mobber så hjelper jeg deg ikke opp. Jeg har ikke lyst å bli slik. Hva er poenget. Jeg er livredd sinnet mitt.
Avatar

pssssst

mars 23 2019 - 14:13
sinne er bra

vet du hva som hadde holdt en i live i fangeleir i japan under annen verdenskrig?
han svarte HATET

forstår?
Avatar

Hei

mars 26 2019 - 17:05
Ja, du har rett. De stopper aldri.Opplever mobbing, og det er dritkleint å gå inn i klasserommet hver gang jeg drar til skolen på morgenen. Jeg og læreren har gjort alt vi kan for å gjøre det bedre, men de fortsetter og fortsetter. Hater at de ler av meg og slenger drittkommentarer bak ryggen min. Jeg blir så trist og lei meg.
Så jeg skjønner deg veldig godt altså.
Til forsiden