Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skolemobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skolemobbing

nov 7 2021 - 05:31
hva gjør jeg når jeg ikke trives på skolen?
hva gjør jeg når klassekamerater skal være etter meg hele tiden?
er det bare meg eller vil de vør ute etter meg for en grunn?

jeg trives ikke de er slemme og de like tjo ikke meg eller måten jeg er på i klassen. hvorfor det er vanskelig og si... men jeg føler det er meg som person at jeg er lett og plage, det går veldig ut over meg som person også.

har hatt veldig lyst å slutte på skolen lenge for trives overhode ikke. men må fullføre for å få denne utdanningen og kanskje få en skikkelig jobb som jeg kanskje kan trives bedre i.

men hva gjør jeg når jeg ikke trives elle rikke vil på skolen hver eneste dag for jeg er livredd for hva nytt som skal skje hva nytt de skal finne på mot meg og diverse.
Avatar

Re: Skolemobbing

nov 7 2021 - 13:59
Har du tatt det opp med klasselærer eller studieveileder?
Avatar

Re: Skolemobbing

nov 21 2021 - 04:46
Kanskje du kan bytte skole hvis problemet ikke gir seg hvorfor studere på ett sted du ikke trives å jeg regner med at det går utover utdanningen også men hvis det ikke er mulig så må du prøve å si ifra at du ikke synes at det er greit å bli behandlet sånn
Avatar

Hei!

nov 21 2021 - 15:17

Du må stå på her og la skolen og foreldrene dine vite alt om mobbingen.

Hvis du gjør det, så er skolen nødt til å sette i gang tiltak for å gjøre noe med dette.

Du kan kanskje spørre om å få gå hjem litt før de andre i klassen etter siste time, hvis du blir mobbet på skoleveien.
Du kan be om å få være alene i friminuttene- f eks på biblioteket, i klasserommet o.l.
Du kan be om å få slippe å ha gym sammen med de andre- da må du kontakte fastlegen og få en bekreftelse på at gym sammen med de andre er skadelig for helsen din(hvis du blir mobbet i forbindelse med gym og eventuelt i garderoben etterpå)- du vil da få noe som heter "fritak fra vurdering i gym", du kan da f eks gå deg en tur i gymtimene og må registrere deg hos læreren før og etter gymmen eller at du dokumenterer fysisk aktivitet på fritiden, du kan også eventuelt ha krav på fritak fra 10% grensen i fravær, det må du også ta opp med fastlegen og rådgiver på skolen.

Ønsker deg lykke til med å få redusert eller få helt slutt på mobbingen! Husk at utdannelse er alfa og omega for å lykkes i arbeidslivet og å få faste fulle stillinger, så stå på for rettighetene dine her. Ikke la mobberne ødelegge din psykiske helse, dette kan du ikke finne deg i!
Til forsiden