Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd lærerene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd lærerene

aug 13 2011 - 21:59
Jeg skal nå starte på VG.. og jeg gruer meg

For fra 5-7 klasse ble jeg mobbet grusomt.. og det sitter enda.. jeg ble seksuelt befølt av en lærer. og en annen lærer holdt "foredrag" om meg og mine problemer i klassen.. når jeg holdt framføring sto han bakerst og lo. og fikk de andre til og le i klassen og sa "dette var elendig".. han sendte meg til rektor for at han skulle slenge dritt og forklare meg hvor dum jeg var og at jeg ville stryke i skolen.. Jeg er livredd for og holde foredrag.. og jeg er kjempe redd for lærerene.. jeg stoler ikke på de.. Jeg kjenner ingen som skal starte i min klasse/linje på VG.. og ja.. jeg gruer meg sykt. da jeg prøvde i 3 år. de tre årene på ungdomsskolen og stole på lærerene,, men ikke klarer det.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..

Kan noen hjelpe meg??er så redd
Avatar

Re: Redd lærerene

aug 14 2011 - 10:14
Kan noen hver så snill og hjelpe meg?? jeg er redd. og jeg er bare i veien og ingen ting verdt!
Avatar

Re: Redd lærerene

okt 1 2011 - 21:57
Hvordan går det med deg nå?? De lærerne du hadde på ungdomsskolen, er nok forhåpentligvis ikke normen. Et par av dem høres ut som om de også var lovbrytere? Det er absolutt ikke ok å bli befølt av en lærer. Jeg tror du trenger hjelp. profesjonell hjelp. Og jeg håper virkelig du får det. Jeg håper også at videregående skole ble et oppløft for deg. Slik at du har fått lærere som ser og forstår deg. Og en ny klasse, som også klarer å se deg som den du er, og ikke det bildet som ble skapt av deg på den andre skolen.
Til forsiden