Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbing

mars 6 2017 - 12:14
Mange ganger når jeg kjører bil så opplever jeg at de møtende trafikantene støter med ved å vise meg forskjellige tegn og ansiktsuttrykk. Jeg har nå blitt veldig redd for å kjøre bil grunnet dette og jeg har blitt veldig redd mennesker! Føles som indirekte mobbing og jeg er helt nede. Har nå sluttet å se inn i de møtende bilene i frykt for de skal mobbe meg. Jeg har alltid sett på meg selv som normal, men nå tror jeg det er noe galt med meg siden jeg blir hatet på denne måten gang på gang. :(
Avatar

Bilkøyring

mars 6 2017 - 12:48
Å køyre bil i tett trafikk gjer noko med folk. To mann eg kjenner var på tur til Oslo ein gang for lenge sidan. Inne i oslotrafikken brukte sjåføren gang på gang kraftuttrykket h... om bilførarar som irriterte han. Til slutt sa passasjeren at han ante ikkje at der var så mange h... i Oslo, og tykte det heile var morosamt. Sjåføren hadde elles ikkje for vane å banne eller å bruke krafttuttrykk.
Til forsiden