Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbing

jan 31 2017 - 16:08
Jeg har lett for å slette folk som jeg ikke kommer godt nok overens med eller oppfatter de jeg chatter med at de er spydig eller kommenterer det jeg sier. Til sammen har jeg blokkert 93 stykker på Facebook og skype, og synes det er befriende å slippe sånne folk. Men, dette kan jo såre den det gjelder, men jeg føler jo de kan til dette selv!

For all del, jeg respekterer andres meninger og synspunk, men når det går på bekostning av helsa mi så sier jeg ifra. Tror mange der ute ikke helt skjønner når de sårer eller at de ikke mener så mye med det, men det er faktisk veldig slitsomt med de som mener de har rett i alt vi snakker om og hever seg gjerne over en med spydige og litt psykisk nedlatende kommentarer.

Jeg har blitt litt introvert den siste tiden, og jeg vil omgi meg med positive mennesker som vil meg det beste - for å lette på tilstanden min.

Jeg snakket akkurat med ei venninne i telefonen isted, og er helt utkjørt etterpå - fordi jeg føler hun tror hun er ei dronning med master i klassevirksomhet. Noen der ute med noen tips til å komme seg ut av denne introverte tilstanden? Føler meg veldig sliten i hodet etter å hatt besøk eller snakket over telefonen. Dette har kommet den siste tiden
Avatar

Re: Mobbing

feb 1 2017 - 20:03
Å vere innadvendt er vel ei side ved personlegdommen. Sjølv reknar eg meg å vere sånn, men det er stor skilnad (går opp og ned) i kor mykje eg tek kontakt utad. Då eg var arbeidsledig unngjekk eg å spørje andre om korleis det gjekk med dei, fordi då kom dei med det uungåelige spørsmålet om korleis det gjekk med meg. At eg var langtidsledig var noko eg ville skjule. Ein sjølvforsterkande vond sirkel altså.
Har ikkje nokon gode råd, for det kan vere vanskeleg å finne gode kontaktar sjølv om ein søker det.
Til forsiden