Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbing eller flørting?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbing eller flørting?

sep 22 2022 - 23:38
Hei.

I dag gikk jeg en tur inn på biblioteket. Akkurat i det jeg kom inn hovedinngangen, kom et par gutter (ungdommer på kanskje 18/19/20 år, jeg er 27) ut av ett av rommene vedsiden av. Jeg la merke til at den ene kikket på meg. Han andre fikk jeg øyekontakt med akkurat i det jeg gikk forbi. Jeg smilte litt til han og følte at det kom naturlig! (Jeg har vanligvis problemer med både kommunikasjon og øyekontakt da jeg pleier å ha ekstrem angst). Det virket som guttene ble stille i det jeg gikk forbi, og han jeg fikk øyekontakt med bare stirret meg tilbake i øynene uten å smile... Jeg kikket raskt bort og fremover, og fortsatte å gå inn mot biblioteket..
Etter en stund dukket de opp i andre etasjen, hvor jeg var å lette etter en bok.. Jeg fant ikke boken og bestemte meg for å gå ned i skranken for å spørre hun som satt der om hjelp! I det jeg går ned trappen, kjenner jeg noe vått som lander i nakken min. Det var ikke mye, men nok til at jeg forsto at noen kastet vann (eller hva det var...) på meg... Det var de to guttene pluss noen gutter til...
Det var ubehagelig! Jeg liker ikke sånn oppførsel. Eller er jeg teit som ikke tåler det? Jeg vet ikke om det var ment for å være slem, eller om det liksom skulle være en form for flørting? Har jo hørt at gutter kan bli tergete om de liker noen. Men jeg har mye lettere for å tro at de synes jeg var rar, og fant ut at de skulle "hakke" på meg.

Hva mener dere? Jeg blir litt lei meg.

En annen gang, på vei hjem fra trening var det en jente (hun gikk sammen med en annen jente og to gutter på samme alder/17ish år) som kastet små kongler på meg. Hun sluttet da jeg snudde meg. Men akkurat da føltes det veldig ut som mobbing.
Hvorfor gjør mennesker sånn?
Avatar

Re: Mobbing eller flørting?

sep 23 2022 - 01:29
Hei Usikkersjel95,

Uansett hva som lå bak så var dette dårlig stil og ikke noe man gjør mot andre. Det samme gjelder kongle- kasterne. Dette bærer preg av dårlig oppdragelse, noe som dessverre er et samfunnsproblem. Det er uansett dem som har tapt slaget her ikke du. Så ikke tenk mer på det, men synd at du måtte oppleve dette. Håper dagen imorgen blir bedre. Take care <3
Avatar

Re: Mobbing eller flørting?

sep 24 2022 - 01:19
Takk for svar! <3
Avatar

Teit oppførsel av de

sep 24 2022 - 11:13
Kanskje lettere sagt enn gjort. Men ikke bry deg om de. Teit oppførsel å gjøre slikt ????
Til forsiden