Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbing / Ensomhet og utestenging

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbing / Ensomhet og utestenging

juni 18 2017 - 19:41
Hei , Jeg har blitt mobbet ca. hele skolen. Ikke så mye i starten men følte meg utestengt.
Nå i 7.trinn så var vi på en skoletur der en venn av meg gikk rundt og spurte hva folk syntes av meg. Mange svarte at ingen liker meg osv. Jeg tror de mente det på tull men føler det er sant fordi hvis de har noe sånt gjemsel eller noe sånt så er jeg den siste de spør om å bli med. Står jeg alene spør de meg ikke om jeg vil være med de. Og bare pga. jeg er en Whovian så klikker de på meg. Jeg var i en skype gruppe de hadde laget og de kicka meg med en gang. Jeg føler at de egenligt ikke vil være med meg , men pga. jeg oppfører meg som jeg ikke vil være med dem. Men jeg kjenner de nesten ikke og klarer ikke å starte en samtale med de når jeg nesten ikke kjenner de. Lærerene har spurt om de kan prøve å inkludere meg litt mer. Men på Onsdag er siste dag på den skolen så starter vi på Ungdomskolen og da gjelder jo ikke det lenger så. Noen som har noen tips for å bli bedre sosialt ?
Avatar

Re: Mobbing / Ensomhet og utestenging

sep 18 2017 - 10:28
Ikke tenk så mye på det å bli bedre sosialt for da skaper du bare flere problemer.

Jeg tenkte selv litt som det i min ungdomsskoletid og det hjalp ikke noe. På videregående var jeg mer avslappet og brydde meg ikke om å være god på det sosiale. Da gikk det også bedre.
Til forsiden