Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbet som voksen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbet som voksen!

okt 20 2021 - 01:41
Jeg opplever å bli mobbet, som voksen. Jeg har blitt mobbet, trakassert, blitt ekskludert og utestengt hele livet. Etter at jeg flyttet til et annet fylke opplever jeg å bli mobbet når jeg går tur med hunden, når jeg handler på butikken og generelt når jeg går utenfor hjemmet mitt. Av voksne og barn. Jeg ser ikke på noen, snakker ikke med noen, INGEN veit hvem jeg er. Allikevel blir jeg mobbet. I mange år har har jeg oversett det og gått med hodet hevet. Jeg er overfladisk og dette har funket i 30 år. Men nå kjenner jeg at jeg blir mer og mer og mer forbannet. Det er urettferdig at jeg aldri skal få fred. Jeg vil bare eksistere uten at jeg må oppleve mobbing. Jeg vil helst dø! Hver dag vil jeg dø! Det er det jeg ønsker aller mest, men da vil alle som mobber meg vinne. Det er ikke fair. Føles som jeg er den eneste som opplever å bli mobbet. Når jeg ikke har hunden min lengre skal jeg dø! Som jeg gleder meg! Jeg skal dø når og hvordan jeg vil. Ikke fordi mobberne blir glade, men for at jeg skal få fred. Fred fra helvetet på kloden.
Avatar

Hva legger du i ordet" mobbing"?

okt 20 2021 - 12:28
Mobbing pr definisjon er å over lengre tid få negative kommentarer fra samme mennesker/ gruppe.

Hvis du er helt ny på en nytt sted så høres det veldig merkelig ut at vilt fremmede skal rope ut ukvemsord .?
Dette er ikke mobbing men tilfeldigheter. At du møter mennesker som har en uhøflig adferd.

Det kan godt være at du har opplevd mye tidligere, at det trigger en posttraumatisk reaksjon hos deg med en gang du møter nye , og du kan mistolke ansiktsuttrykk og fortolke meningen bak det de sier til deg.
Avatar

Npr vi ikke strekker til kan vi føle skam. Denne skammen følger oss

april 2 2022 - 10:20
Hei det virker som du har fjrnet e omgivelesne som trakkaserte på deg. Du beskrive situasjonen godt, det er lett å se at du var oppatt me å håndtere hetset , forfølgelsen og stemplet, med alt det innebære.

Npr det kommer til din nye livssituasjon ber jeg deg, med eller uten profesjonelle og medisiner, at du lærer deg selv at du ikke håndterer dette lenger, du håndere mulgines minnene. DErimot håndterer du mennesker på samme mpte som du vill håndtert et menneske fra ditt forrige element på sammen på, i håp og tro, men med det kuttet i tilliten som svik åsraker.

Mennesker lese hverandres kropsspråk, og deres intensjoner. Dette stammer kanskej ikke fra arbeidslivet, men er veldig sentralt i denne settingen. OM du ,uansett livssituasjon opplever deg krenket a v barn, kan det være arbeidstakernes barn som reagerer på ditt kroppspråk, din fremtoning. (og sirkelen fortsetter)

Tipset er at du alene eller med en profesjonell, dette start med et enkelt legebesøk, søker å oppsummere hva som skjedde i tiden som var og hvor lenge, hvor mye det påvrket deg.
Det du ender opp med er en av to du finner troen eller du du blir bitter. Dette fordi disse handlingene disse episodene ofte går over streken for hva some er morals forsvarlig. OM saken er intrikat, betyr dette at det du har opplevd har vært satt is system. ER det gjerne de smamme situasjonene som hjemsøker deg, er det tegn på at de har forfulgt deg. OG har det gått over tid, er det tegn på at dy, og en annen person kommer til å samarbeide om a lge ett nytt deg

PS: Noe for deg selv å fundere på. Når og om du noen har har, eller om du kan forestille deg hvordan samfunnet hadde reagert mot deg om du gikk ver streken med noen. Det er ofte her du finner valget mellom bitterhet og tro. Tro på at du ikke trenger brenne andre for moro skyld. At uansett hva du har selv gjort, vil det kanskje kunne rettferdiggjøres, og husk: Om noe av dette har foregått over tid (mobbing) mye definisjoner, så har der ikke bar handikappet deg, det har også kostet staten i behandlingsutgifter. Så vidt jeg kan forstå er det ingen lover mot trakkasering over tid her i landet i dag, men de kommer. Dette fordi ofrene ofte trenger behandling og winnerne fortsetter...winnerne koster altså da skattepenger når de går for langt...derfor er trakkasering over tid et nytt begrep for rettisnstansen. Vi trenger ikke vinner og tapere så mye some vi treneger at all som har fått et talent (det gjelder de fleste) bruker den 'for å bygge landet videre'

PPS: Karl den 12 var innavlet, ikke den optimale typen, en gjøk som ble konge....sånt skal ikke skje, på tross av at vi har snåle verdensledere nå og da også
Til forsiden