Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbet hele barndommen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbet hele barndommen

mai 15 2012 - 21:56
Hei hei.


Jeg har helt siden jeg startet i førsteklasse blitt mobbet, med at jeg har krøller, er litt overvektig,har blitt truet med kniv og våpen,aldri blitt gjort noe fysisk mot meg da ingen tør gjøre noe virker det fordi dem vet jeg kan ta dem utenproblemer..men syken min er jo bånn i bøtta :|. Dette har jo plaget meg opp igjenom men ikke sånn veldig mye, Men nå er jeg blitt hele 21år! Mobbingen ble vel slutt ca da jeg sluttet på skole for et par år siden.

Men nå kommer dette tilbake på meg(Føllelsen av utfrynsning,navn kalling osv)... Føler meg uvell, selvtilliten er på bunn. Er vel ingen som egentlig vet å mye jeg sliter med dette i grunn... selvtiliten er så langt nede at i blandt ønsker jeg bare og forlate denne jord!

Menne hvordan kan det ha seg at dette smeller så tilbake på meg nå ? nå som det er år siden det tok slutt..
Nei vet egentlig ikke hva jeg lurer på... Vil bare ha et ''lerret'' og skrive på!

Avatar

Re: Mobbet hele barndommen

mai 15 2012 - 22:41
Det vill alltid følge deg,,er en del av deg.
Men det blir bedre.
Nå har jeg passert 30 åra og tenker ikke så mye på det.
Men noen dager kan det komme fram, hvis jeg føler noe har gått galt eller noen har sagt noe feil(min tolkning).

Men min seier er at jeg har fått bedre utdannelse, jobb og har et rikere liv enn noen av mobberne.
Jeg ønsker egentlig ikke noen vondt. Men den smerten de påførte meg, da har jeg lov å gosse meg litt ved at jeg har kommet lengere. Et bevis på at de tok ikke knekken på meg.

Mobbingen, det ga meg en F. Jeg skal vise dem, jeg skal klare dette.

Lykke til med livet framover, det går bra, livet blir som du lever det :-)
Avatar

re: Mobbet hele barndommen

des 5 2012 - 20:03
Jeg ble mobbet i grunnskolen. At krøllene mine ble kommentert var mer en slags godartet erting. Det var andre ting som gjorde ertingen ond. Dessverre lærte jeg å se på min originalitet som en svakhet. Jeg ønsket meg følelseskulde, for følelseskalde mennesker blir respekterte. Når jeg så noen med et nymotens klesplagg tenkte jeg først at dette hadde jeg sett på bilder, men aldri i virkeligheten. Ok for meg. Men når kameraten ved siden av lo rått trakk jeg kaldt på smilebandet selv for å være med i den gemene hop som ler av de som skiller seg ut.
Dette ser jeg som feigt nå. Eller som et tegn på at jeg allerede var ganske "skadd" i selvbildet. Men altfor ofte er det denslags "styrke" som blir møtt med respekt. Jeg prøvde å være mobber selv, og dette sliter på psyken. Hvorvidt mobbere er svake mennesker som må være med fordi de ikke kan stå for noe skal jeg ikke spekulere i, men noen er det nok som har det sånn. Andre er bare naturlig trangsynte og nyter tryggheten (eller styrken som det også kalles) ved å ikke tenke annerledes.
Til forsiden