Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobbet av jente

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobbet av jente

mai 6 2012 - 21:37
Hei, ønsker å dele noe jeg har sittet inne med i mange år, egentlig vanskelig å fortelle om det selv en del år etter… En jente som gikk i samme klasse som meg og bodde i nærheten fikk det for seg at hun skulle plage meg på hjemveien fra skolen det siste året på barneskolen. Noe som førte til at jeg ble flink til å drøye med hjemveien så lenge som mulig, å gå lange omveier før jeg kom hjem – men ofte sto hun lenge å ventet ved veien som jeg måtte krysse! Da var det som oftest å vri armen min til jeg gikk i knestående eller begynte å gråte, samtidig som hun fortalt om hvor stygg jeg var, sippeunge (viss jeg gråt) og hvor feig jeg var som fikk juling av en jente! – Ja jeg er en gutt, å jeg var livredd at noen skulle få greie på at jeg fikk juling av en jente! Følte meg også stakkarslig av å bli mobbet av en jente – Gutter skal jo ikke bli mobba av jenter! Da er man jo ganske håpløs! Dette hente vell en, to til tre ganger i uka i 7.klasse… Vet ikke hvorfor jeg ikke prøvde å slå tilbake og forsvare meg (må sies at jeg var ganske stille å forsiktig) men hun hadde lissom taket på meg på et eller annet vis…

Heldigvis kom vi i førsellige klasser på ungdomsskolen, så plagingen sluttet… Har også hørt at hun ble mye mobbet på barneskolen - kanskje jeg bare var den hun måtte la det gå utover? I tillegg til mobbingen ødela det også mye av selvsikkerheten min ,det å bli mobbet av en jente!
Avatar

Re: Mobbet av jente

mai 6 2012 - 21:54
Huff, vondt å lese at du har blitt mobbet også fysisk.

Det er utrolig vondt og man blir virkelig redd.
Jeg har selv kjent det på kroppen, bare jeg er jente og blitt plaget av jenter og gutter. Ikke mye fysisk.

Det har gjort vondt lenge.
Nå har jeg passer 30 år og jeg har det egentlig ganske så bra i forhold til det. Ikke at jeg tenker så mye på det, men det ligger sikker i grunnen.

Det jeg ser nå, er at de som var slemme er ikke de som har komme lengst, har ikke oppnådd det jeg har med utdannelse, jobb, familie og den trygge rammen.
Selv om det kansje er slemt, så føler jeg det som en sier. De klarte ikke å knekke meg.

Og som du sier så ble hun mobbet, de har behov for å gi smerten videre.
Men det gir de ingen rett til å mobbe og gjøre andre vondt.

Avatar

Re: Mobbet av jente

mai 12 2012 - 13:18
Hei å takk for din tilbakemelding Solenståre – Det var veldig godt å endelig kunne fortelle om dette – føler det å fortelle om det, er en del av prosessen med å bli ferdig med det!
Til forsiden