Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kompleks ptsd utav mobbehistorie

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kompleks ptsd utav mobbehistorie

juli 13 2020 - 22:36
Hei jeg begynner å gi opp håpet her. Har diagnosene kompleks ptsd, bpd og dissosiative symptomer. Jeg går på klonidin, lamictal, seroquel og nylig begynt på zoloft. Er det noen i samme situasjon som har funnet en medisin som har fungert? Jeg har hatt en indre uro i 3 år nå og klarer ikke gå ut siden den lammer meg sånn. Jeg trenger hjelp, har blitt veldig suicidal og deprimert i det siste fordi jeg føler ingen utvei lenger...
Avatar

Hei

aug 8 2020 - 03:26
Vet ikke om du leser dette nå.ser du skrev i juli.jeg kjenner mye til det der spesielt dissosiativ lidelse.jeg går selv på lamictal men jeg syns stesolid hjelper meg.den tar fort vekk angsten når man tar den men så er angsten fort tilbake så den hjelper men man bør ha ved siden av behandling.det beste er begge delene sammen.fungerer best kombinasjon.du kan prate med legen om stesolid men den er også avhengighets skapende er vel en grunn at den har så bra effekt.så man bør være flink med dem og ta den når det er som verst.
Til forsiden