Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

nov 11 2017 - 23:11
Jeg har noen som jeg så på som en god venn... Jeg har fortalt henne nesten alt. Mye av det har vært intime ting som omhandler sex. Vi har da snakket om når jeg mistet jomfrudommen min. Jeg fant ut igår at hun har gått rundt og fortalt det til folk. Jeg aner ikke hvor mange. Jeg kjenner meg helt ødelagt.

Jeg har slitet med depresjon og angst i nesten tre år, og for første gang på et år følte jeg at det faktisk gikk min vei og jeg har blitt mye bedre. Så skjer dette, og jeg føler meg helt nede på bunn igjen. Jeg klarer ikke puste ordentlig, roe meg ned, jeg er konstant kvalm og jeg sliter med å sove. I natt sov jeg 4 timer.

Jeg har fortalt dette til mine to andre venner, og jeg vet og er sikker på at de er mine ordentlige venner som ikke kommer til å svike meg. Men jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre. Følte bare at jeg måtte fortelle det til noen. Takk til dere som gidder å lese, og som evt gir meg noen tips til hva jeg kan gjøre.
Avatar

Re: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

nov 30 2017 - 00:12
Hei!

Takk for at du deler. Så utrolig kjipt gjort!
Det er alltid et tungt nederlag når folk man stoler på svikter deg...

Personlig ville jeg vært rak i ryggen og stilt henne til veggs. Rett og slett spurt henne hvorfor hun har fortalt dette til andre da du har fortalt henne dette i fortrolighet.

Jeg tror det vil hjelpe deg å ikke fokusere på nøyaktig hva hun har sagt, men heller fokusere på hvor dårlig gjort det var av henne. Med dette mener jeg at hun selv må innse hvor unødvendig og kjipt gjort det var. Hev deg over nøyaktig hva hun har sagt. Mange har en slik historie (ref; hvordan vi mistet jomfrudommen), til og meg de hun har fortalt det til (trolig de fleste). Det er ikke unikt, vi kan alle kjenne oss igjen.

Hev deg over henne, spør hun på en ordentlig måte hvorfor hun valgte å bryte tilliten dere hadde :-)

Klem!
Til forsiden