Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg har blitt mobba helt siden 1.klasse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg har blitt mobba helt siden 1.klasse

mai 9 2018 - 16:36
Jeg har blitt mobba helt siden 1. Klasse. Jeg passet ikke inn i klassen. Jeg passet ikke inn på skolen. Jeg ble utstøtt og plaget hver eneste dag på hele barneskolen siden jeg ikke turte å si ifra så var jeg ett lett bytte. Jeg tok alt innover meg og holdt alt for meg selv siden jeg ikke ønska å plage andre med mine ting. Jeg ville ikke være til bry. Jeg var bare alene. Hun i klassen som ingen ville være sammen med.

På ungdomskolen fortsatte mobbinga og selvtilliten min var helt elendig. Jeg fikk ikke til det sosiale og trakk enda mere inn i meg selv. Jeg levde i min egen boble og i mitt eget hode og i min egen kropp som jeg hatet.

På videregående fortsatte det. Jeg fikk nye folk i klassen men ble aldri godtatt for den jeg er. Jeg var ikke bra nok. Folk overså meg helt og jeg var helt usynlig. Jeg var ett spøkelse som ingen så som ingen ville være sammen med.

Folkehøyskolen ble det samme. Nye folk. Og igjen var jeg ikke bra nok. Jeg prøvde å passe inn men klarte det ikke. Jeg var bare helt alene inne på rommet mitt hver eneste dag der. Isolerte meg helt.

Jobbinga gikk ikke bra. Jeg fikk ikke det til. Jeg klarte ikke det sosiale. Jeg ble ufør rett etterpå. Ung ufør.

Jeg har aldri fungert i livet. Jeg vet det er
meg det er noe galt med. Jeg vet at det er min skyld at jeg aldri har fått til livet siden jeg er meg.

Jeg prøver å være en annen. En som kanskje kan bli godtatt? Men uansett så går det ikke. Det er meg det er noe galt med når jeg gang på gang ikke får til livet.

Når ingen vil være sammen med meg uansett så er det kun meg det er noe galt med. Når det skjer gang på gang. Igjen og igjen. Akkurat det samme hver gang. På nytt og på nytt. Ja da er det min feil.
Avatar

Re:... blitt mobba ...

mai 11 2018 - 07:26
Mobbing er noko som pregar ein, og det viser utanpå kven som har vore mobba og utanfor. Dermed dreg ein det med seg vidare i livet. Ein prøver å skjule at ein er uvitande der andre har kunnskap og er innafor. Då held ein fram med å vere kunnskapslaus om elementære ting. Og ein vert demoralisert av å verte hakka på for det ein kan og er god til.
Dei som er innafor i samfunnet påstår at vi har sosial mobilitet. For den som fell utanfor oppleves det heller slik at ein har fått sin plass ein gong for alle.
Du må ikkje seie at alt er din feil. Kan godt vere at der er noko ved deg når du ikkje passar inn. Men gjer det du kan ut i frå din situasjon.
Til forsiden