Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvis de hadde sluttet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvis de hadde sluttet

mai 7 2019 - 02:16
Jeg ble mobbet i mange år allerede fra barneskolen gjennom hele skolegangen.jeg hater dem fortsatt like mye jeg ser angrep overalt at folk er ute etter meg.på den tida var jeg syk sv andre ting ved siden av så mobbing gjorde det enda verre alt det andre.følte hele verden var ute etter meg slik jeg fortsatt gjør i dag.jeg ville bare at de skulle slutte å spenne beina for meg tegne tegninger sv ett monster med navnet mitt ved siden av kalle meg stygg dum ekkel og mange andre ting.gi meg stygge blikk el si æsj.Lærerne gjorde ingenting selv om de var klar over det og visste det men var annerledes den gangen.både skolen og de elevene visste godt hva de gjorde og de så hva det gjorde.jeg hater sv å se ungdomsskolen min får angst og man tenker lett at det er lenge sida at man ikke bør tenke på det el henge seg oppi det at det skal prege hele livet.Dessverre fungerer det ikke slik når man får skikkelig angst når man ser fare rundt at alle er ute etter en å angripe når man skammer seg mye når man føler seg avskyelig og det samme monsteret dem beskrev meg som som egentlig ikke fins da jeg føler hele tida at det ikke fins ett meg hvor det skal være.jeg ville aldri tilgitt dem og det aldri.de visste godt hva de gjorde og jeg ønsker dem det samme de ønska meg den gangen.jeg føler meg verdiløs ekkel fæl dum stygg akkurat alt de ønska for meg den gangen.da vant de vel og det spiller ingen rolle lenger uansett.taperen forblir taperen.Hvordan takler dere ting i ettertid som har vært mobbet?
Avatar

Re: Hvis de hadde sluttet

mai 7 2019 - 08:47
Mobbing er ganske likt hjernevasking. Man begynner å tro på det mobberene sier. En ting som kanskje kan hjelpe er å bryte den offerrollen mobbeofferet har. Det er antagelig ingen som mobber deg nå så alt dette er ting fra fortiden. Du er ikke et mobbeoffer i dag. Dette er ting du og en behandler kan jobbe med.

En annen ting er kanskje å forstå mobberene. Mobbing handler sjelden om mobbeofferet. Det handler mye om status eller om frustrasjon over en annen situasjon. Dårlig situasjon med familien eller noe sånt. Mobbeofferet er som regel valgt bare pga de er et lett offer. En som ikke tar med seg et balltre og banker opp mobberen. En det er trygt å mobbe.

Og så psykopatene da. Som lærer seg å bruke andre til egen vinning.

Det er naturlig å reagere med hat. Hat kommer av frykt og at man frykter mennesker man blir angrepet av er fullt forståelig. Dog jeg er redd at det er lite konstruktivt. Du kan kanskje flytte? Bort fra skolen og til en plass de ikke møter noen som mobbet deg?
Avatar

Re: Hvis de hadde sluttet

mai 7 2019 - 08:57
Du kan også prøve å snakke det i hel. Feks. Ta en time med en behandler i måneden der dere går igjennom mobbingen gang på gang. Gjerne over flere år.
Avatar

Re: Hvis de hadde sluttet

mai 7 2019 - 18:18
En ting du også kan gjøre men er å konfrontere mobberene dine. Fortelle hva du føler. Men jeg er litt redd for at det ikke blir noe serlig bra. Hva kan de gjøre og vil de gjøre noen ting
Avatar

Jeg har en god tips

mai 7 2019 - 18:43
Ble mobba selv på ungdomsskolen, de slår meg og liker å dytte meg på baken, kalt meg stygge ting, prøvde mange ganger å si det til lærer men det hjalp ingenting.

Så kom onkelen min fra Kina og skulle besøke oss, han fikk hørt hvordan jeg hadde på skolen så fortalt han meg den beste måte å løse det er å slå tilbake, banke dritten ut av han så han tør aldri si en dritt mer.

Og det gjorde jeg, ble utvist fra skole for en hel uke, det følte så bra, fikk 2 tenner ut av han, han bytta skole etter det. Men etter det har jeg aldri opplevd å bli mobbet igjen, det var vert det synes jeg.
Avatar

Hei

mai 7 2019 - 22:33
Det hadde de fortjent heipådegg.det er bra han bytta skole.Slik bør det være med de som mobber at de blir sendt ut av skole.De ødelegger liv.Jeg møtte ute på gata tilfeldig en av de verste mobberne og han prøvde å hilse.som om Alt er greit liksom jeg tenkte jo han hadde enten dårlig samvittighet el aldri skjønte alvoret men dårlig samvittighet hjelper ikke meg.Hele min verden ble kaos.jEg ser angrep overalt.jEg er alltid på vakt.De har vært med på å ødelegge alt.Jeg ser monster i speilet.Tipset ditt var bra burde ha gjort det for lenge sida for bitterhet er gift.Det er ingen bra sted å være og jeg er aldri på noe bra sted.jEg holder og holder ut mens jeg håper jeg blir påkjørt ute på gata så jeg kan forsvinne.Sant Limbeck det med hjernevasking.De har alle gjort en god jobb både lærerne som ikke gjorde noe og mobberne.Både med hjernevasking og ødelegge så mye som mulig.Jeg ble satt ut når jeg så han prøvde å hilse på meg og prøvde å holde meg sammen for ikke å bryte sammen ute på gata.Slike mennesker fortjener ikke å bli tilgitt.hVa med å gi bøter til lærerne personlig som ikke gjør noe for å forhindre mobbing.Lurer på om de hadde brytet inn hvis de hadde selv måttet betale bøter.VOksne som blir mobbet på jobben kan klage og ta det opp eller slutte i jobben og få seg ny jobb.Unge og barn har ikke samme rettigheter mange faller ut men dere skjønner hva jeg mener.Voksne er mer beskyttet.
Til forsiden