Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva mobbing har gjort med meg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva mobbing har gjort med meg!

des 30 2013 - 18:34
Mobbingen har rett og slett ødelagt selvtiliten min,og skjemmes over meg selv,selv om jeg ikke har grunn til det:( Trente fotball på barneskolen og gjorde det godt,helt til jeg ble mobbet ut av fotballen. Ungdommskolen var den verste tiden! Lærerene snakket med mobberne,og gjorde ingenting ut av det. Mobbingen ble bare verre. Ingen som fortjener å bli mobbet,og derfor har jeg aldri mobbet noen,fordi jeg vet at mobbing kan knuse deg psyisk og fysisk.
Avatar

trist.....

des 30 2013 - 22:02
veldig trist å høre at du har vært utsatt for mobbing. Ja, mobbing kan så absolutt ødelegge selvtilliten. Men det er som du sier, du har ingen grunn til å ha dårlig selvtillit. Alle så er vi verdifulle mennesker, hver og en av oss er unik, og det skal vi være. Jeg tror det er viktig når man føler at man har dårlig selvtillit, at man snakker positivt til seg sjøl. Si til deg sjøl at du er et flott menneske, si at du er glad i deg sjøl, at du liker deg sjøl , og at du fortjener det beste. Så gjør du små positive ting for deg sjøl hver dag, slike ting som du ville gjort for et menneske du mener fortjente noe positivt. Det er dessverre slik at når vi har dårlig selvtillit,, så har vi en tendens til å gjøre det hele verre med å banke oss sjøl i hodet med en hammer hver dag for å fortelle hvor håpløse vi er på alle måter. Bestem deg for å prøve å snakke positivt til deg sjøl, så skal du se at selvtilliten gradvis blir litt bedre.....
Avatar

Hei.

des 30 2013 - 23:03
Takk for de gode rådene skal prøve det. Tenker ikke så mye på det som før,men en eller annen gang dukker det opp. Ikke lett å komme over det. Ellers så har jeg fått snakket ut om mobbing med en psykolog,og det hjalp veldig mye:)
Avatar

Lite "triks" :)

jan 10 2014 - 23:44
Har opplevd en god del mobbing selv gjennom barne og ungdomskolen og litt videregående, men klarte å komme meg opp av kjelleren i andre året, når jeg klarte å finne selvtilliten min. :)

Jeg oppdaga at nedtrykt humør og dårlig selvtillit har mye å gjøre med din fysiske holdning hvordan du går, sitter, står, osv.
Det å rette seg opp i både ryggen og nakken å se framover ift å se ned i bakken på føttene sine, dette er selvfølgelig en trenings sak og det er ikke lett jeg trente på dette i ca. et år, og fant selvtilliten min, hjalp også litt at jeg slutta og bry meg om hva andre folk syntes, nå kunne jeg gått naken gjennom byn uten om å bry meg så mye ;)

Hold ut, det ordner seg til slutt ;) Håper du finner selvtilliten din! :)
Avatar

Takker Martin.

jan 18 2014 - 10:33
Takk for de gode rådene!:) Beklager for sent svar. Var gode råd du kom med:) En mulighet er jo å stå foran speilet,og si at du er vakker hverdag,så vil jo selvtilliten bli bedre:)
Til forsiden