Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hakket på i alle år!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hakket på i alle år!

feb 28 2020 - 11:14
Senest i går overhørte jeg noen snakke stygt om et annet menneske og det gjør så utrolig vondt!

Tilfellet var da altså en yngre norsk innvandrer som snakket dritt om en kamerat han nettopp hadde sittet ved samme bord som. Han snakket nedlatende om en kamerat som var følsom. Han snakket også fordomsfullt om bipolar lidelse.

Det synes jeg er helt grusomt! Hvorfor er mennesker sånn? Hva kan jeg gjøre for å takle slike mennesker? Jeg synes de er så slemme og jeg møter de hvor enn jeg går. Finnes det et sted i samfunnet hvor mennesker holder seg for gode for den slags tullball?

Jeg har fått og tatt så mye dritt i løpet av mitt liv. Anklagelser, baksnakking, alt mulig rart som ikke er sant og det er ødeleggende. Det er helt forferdelig. Det gjør at jeg vil flytte til et annet land. Finne nye venner. Men de nye vennene sier sikkert det samme. Det blir alltid det samme og jeg skjønner ikke hvorfor. Det er jo en grunn til at jeg ikke blir akseptert. Det er jo en grunn til at jeg ikke blir husket eller hyllet? Det må jo være en grunn til at jeg er nederst på den sosiale rangstigen? Er det utseendet mitt? Er det oppførselen min? Hva er greia? Jeg håper jeg finner ut av dette.
Avatar

Re: Hakket på i alle år!

mai 27 2020 - 18:43
Hvis du selv leser det du skriver og reflekterer over..kommer du å innse at du tar skylden på deg selvom det høres ut at det er andre som oppfører seg upassende , ikke du!Hvorfor skal du la deg knekket og knust av det og finne feil,rake ned på deg?Snu tanke mønstret og innse at de har et problem med selvfølelse og med seg selv..når de må hakke på andre!Er det fordi de selv ikke har det bra med seg selv..Take the power back og moove on..med ny kraft og kunnskap ..om at det er ikke du som skal bære skammen og skylden for dårlig atferd andre har..Finn nye venner,forening med felles hobbyer osv..Do not loose your energi around people who does not desember your sincerely ,kind you!:)Håper det hjelper!:) Vet nok det er lettere sagt en gjort..men første ting på god vei ..er å forstå at det er ikke din skyld og ikke vits å ha dårlig selvfølelse pga de..Det er dems sin skam og skyld å oppføre seg dårlig!
Avatar

Hei igjen

juni 13 2020 - 13:43
Hei justsmile. Fint at du kommenterer. Jeg har fått noen nye venner.

Det som er en stor utfordring for meg er at det onde som bor i meg etter å ha blitt mobbet driver meg i alle slags retninger og ofte blir bare vondt verre fordi jeg ikke vet hvordan det er å være uten denne smerten.

Altså driver smerten meg videre inn i lidelse.

Takk for fine tips, jeg gjør så godt jeg kan!
Til forsiden