Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det lov

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det lov

sep 27 2020 - 13:05
å ta opp behandling fra helsevesen oa som oppleves som mobbing her ? I tillegg til privatlivet har det vært den mest ødeleggende faktoren for meg.
Avatar

Ja det er lov

sep 27 2020 - 13:09
Helsevesenet består jo av mennesker, så feil kan såklart forekomme der også. så bare legg det ut om du føler for det :)
Avatar

ok

sep 27 2020 - 13:19
det er jo ikke MHs holdning. Jeg er mye blokkert og avvist også der, når jeg peker på hva systemavvisningen gjør med oss som faller mellom stolene i et helsevesen som sorterer ut funksjonshemmete og kronikere som sliter med å få rett diagnose.
Avatar

og der

sep 27 2020 - 13:27
var det vel slutt på diskusjonen. Sorry, jeg får bare la være å prøve. Det tåles jo ikke negativitet. Venter litt og ser om det dukker opp et svar som tyder på at ikke alle mener depresjon er noe som kan overkommes med å være positiv.
Avatar

Re: Er det lov

sep 27 2020 - 14:30
Om du sikter til meg var jeg ikke pålogget da, men om du forsøker å lage en NY tråd om dette temaet er jeg sikker på du får mer svar :)
Avatar

Re: Er det lov

okt 5 2020 - 16:10
Jeg diskuterer gjerne dette. Fyr løs!
Til forsiden