Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bør man slette tidligere mobbere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bør man slette tidligere mobbere?

mars 31 2018 - 22:02
Hei. Jeg fikk nylig en forespørsel på Instagram fra en person som fortsatt hjemsøker meg mange år etter at jeg sist snakket med ham. Det var min tidligere mobber fra barneskolen. Jeg synes det er flaut å innrømme for meg selv at jeg i tidsperiode på barneskolen ble mobbet ganske hardt, og når minnene og de vonde følelsene fra den tiden dukker opp, prøver jeg å glemme dem. For det gjør fortsatt vondt, selv om det er mange, mange år siden det skjedde (vi er begge to 23 år). Men jeg klarer ikke å glemme det, og det gjør fortsatt veldig vondt - og samtidig blir jeg også veldig sint. Sint over at jeg var for feig til å ta igjen, og lot det gå. Det gjorde så vondt, men jeg var så redd.

Uansett, tilbake til begynnelsen: Jeg slettet hans forespørsel; det er totalt uaktuelt for meg å la en person som har utøvet så mye smerte og lidelse i mitt liv følge meg på Instagram, og jeg skjønner heller ikke hvorfor han var interessert i dette (?). Det fikk meg videre til å tenke at jeg jo også fortsatt har ham som venn på FB, noe som har irritert meg i de senere årene. Jeg føler at jeg har lyst til å slette ham, da jeg jo misliker ham intenst. Samtidig (dette kommer sikkert til å høres rart ut) er jeg redd for å såre ham; jeg vet jo at han ikke er en mobber lenger, og lever et liv som alle andre, og det er jo smertefullt for enhver å oppleve å bli slettet. Jeg vet ikke helt hva jeg vil, jeg blir så usikker på dette.

Har dere opplevd/gjort noe tidligere, og hvordan føltes det? Hva synes dere jeg burde gjøre?

På forhånd takk.
Avatar

Jaaa

april 11 2018 - 00:00
Jeg ville aldri hatt mobbere verken på FB eller andre steder... Jeg har faktisk ingen av de jeg gikk sammen med i 1-9 klasse på skolen som nettvenner eller venner i det virklige liv.
Opplevde for mye mobbing og traksering og ikke mist utfrysing til at jeg vil noe som helst med dem å gjøre. De har ødelagt alt for mye av mitt liv til å være "venner" i livet mitt !!!
Har mest lyst å tilintetgjøre de værste av dem.... skjønner det blir fort styr av sånt da så de får leve i skammen...
Hadde jeg vært deg hadde jeg slettet og utestengt den for godt. Du bør IKKE synes synd på eller være redd for å såre sånne personer.
Til forsiden