Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å oppsøke mobberne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å oppsøke mobberne

juli 4 2020 - 23:17
Vel må si at jeg ble langt nede da jeg gikk på nettet for å se hva de tidligere mobberne gjorde og der så jeg det.barn gift karrierer og merket hvor bitter jeg var.Jeg var så sint.de tok så mye så mye og der lever de slik mens jeg er miserable.Jeg vet jo alle ikke er like vellykket og Internett får ting til å virke bedre noen ganger men likevel endrer ikke på at de har karrierer gift og barn.Jeg merket hvor sint og bitter jeg var mest på meg selv hvor stor selvforakt jeg har som ikke har ett meg selv engang.jeg har gått og googla dem for å forsikre meg st de ikke bor nære meg av angst,vil ikke ha dem nære meg for da blir jeg redd og får så mye angst.De menneskene mobbet meg så mye og ett meg forsvant og jeg så noen av dems glis samme som den gangen. Når jeg går ute er jeg redd noen kan slenge ting til meg.jeg er mye på vakt og jeg må ha oversikt at dem ikke er nære meg.Så der så jeg dem Med ting de blant annet var med på å ta fra meg og de lever slik de gjør.verden er urettferdig og slik er det bare.full av tristhet og sorg sinne mest mot meg.så mye selvforakt igjen som ligger der så mye hat mot meg selv.Så drev jeg med selvplaging da ved å sjekke dems liv for det er jo ikke med på å hjelpe meg jeg drev med selvplaging også fikk jeg masse angst og nå jeg grubler og grubler hvordsn kunne ting vært hvis jeg ikke ble syk.Hjelp har dere noen råd.Hva tenker dere? Har dere også oppsøkt hjelpppppppp
Avatar

Hei

aug 8 2020 - 03:20
Så snille dere er.føler de faktisk fortsatt har makt over alt jeg gjør.husker en gang spesielt jeg så en og gjett om jeg ble nærmest sjokkert over at han hilste.jrg ble så skjelven følte nærmest at han kunne se frykten og angsten i mine øyne.jeg følte jeg var utenfor kroppen og fikk nervøse rykk men tenkte sånt ser ikke han slike nervøse rykk men at han så det i øynene mine var det sikkert.så der tenkte jeg hvordan hadde det vært for han hvis hans barn ble mobbet nå slik han ødela ett meg så mye ett meg som ikke fins.hva ville han med å hilse på meg.Hadde han dårlig samvittighet.tenkte han noen gang hva han gjorde.angrer han el er han fortsatt samme drittsekk smilet hans gliset var slik jeg husket.hadde han sagt unnskyld ute på gata da hadde det nok vært drama fra min side jeg hadde ikke klart å holde sinnet inne og jeg kommer aldri til å tilgi dem.ingen av dem fortjener det.Tilgivelse må man fortjene seg til.
Avatar

Re: Å oppsøke mobberne

aug 9 2020 - 19:15
Vet ikke om dette hjelper men .

Om noen hadde bedt deg om unnskyldning så kan du si takk , trenger ikke tilgi dem .

Jeg tror ikke jeg kommer til å tilgi de som mobbet meg eller han som misbrukte meg som barn , men jeg har heller ikke lyst til å bruke unødvendig energi på de .

Hadde jeg vært deg så hadde jeg bedt fastlegen min om å søke deg til dps( distrikts psykiatrisk senter) å se om de kan hjelpe deg :)

Lykke til :) <3 det er ikke lett men bedring kan kunne skje om du tillater det :)
Avatar

<3

aug 9 2020 - 20:17
Jeg ville oppsøkt hjelp heller og forsøkt å gå videre. Slutte å google dem, å la dem ta fra deg mer energi, heller fylle opp med andre, bedre ting som gir livet ditt noe positivt.

Sett «Gjenforeningen» med Anna Odell? der hun iscenesetter at hun konfronterer sine mobbere fra skolen, for så å spørre dem om de vil se filmen sammen med henne, noen syns kanskje den er vanskelig å se på, mens andre vil føle det godt å se på noen som står opp for seg selv i møte med mobberne i voksen alder. Hun har dog gjort mye indre arbeid med seg selv og blitt trygg på seg selv-det er jeg sikker på at du også kan bli.
Avatar

Hei

aug 9 2020 - 20:31
Hjelp har jeg.Jeg går hos psykolog.Bitterhet er mektig.Det er gift det.Hva som skal til for å tilgi vel når jeg blir skjelven og får så mye angst betyr unnskyldning ingen verdens ting.Vel hvis man sier at de bare var unge og dumme da fratar man dem ansvar.De visste veldig godt hva de gjorde når jeg gråt løpende ut av klasserommet.Så ja de visste veldig godt hva de holdt på med.Den filmen har jeg faktisk sett og den er kjempe bra men når alt kommer til alt de villle ikke bli intervjuet på slutten av filmen og det viser i seg selv at de ville ikke at folk skulle dømme dem nå så de visste hva de gjorde var galt.Hvis man tilgir dem så slipper de unna skyldsfølelse og den tilfredsstillelsen vil jeg aldri gi dem.jeg ønsker at de skal huske resten av deres liv hva de gjorde så neiii tilgivelse kommer aldri.
Avatar

Den du er vet du best selv

des 28 2020 - 08:52
Hei

Jeg vet litt hvordan du har det. Jeg har selv opplevd mye mobbing. Jeg har brukt mye av livet mitt på å føle meg verdiløs, selv jeg har mye å være glad for. Så bortkastet!

Hva har du å være glad for? Kanskje litt direkte spørsmål, men tenkt på gode har eller kan få. Det vil gjøre dagen din lettere.
Avatar

Hei

des 28 2020 - 12:53
Man føler seg verdiløs og taper.Jeg ønsker dem det samme hvordan de behandlet meg rett og slett.Akkurat nå så er det vanskelig å finne mye positivt da jeg har mye tomhet og sorg i forhold til andre ting også.Så nå har ting blitt skikkelig ille.Jeg har skjønt du også selv har vært mye mobbet så da vet du mye om det.
Avatar

Re: Å oppsøke mobberne

des 28 2020 - 14:19
Det som har vært en skikkelig "aha" - opplevelse for meg var når jeg skjønte at ingen andre enn meg kan definere meg. Jeg er ikke den person andre tror jeg er. Det var en lettelse.

Så klarer jeg på gode dager å gi F i hva andre mener om meg. Det er mitt liv og mine drømmer. Jeg har prøvd på mye, men litt varierende hell. Men jeg gir ikke opp. Det kan heller ikke du gjøre. Tenk hvor fattig verden hadde blitt uten oss: fargerike.

Har du noen drømmer da? Hva vil du at fremtiden din skal inneholde?

Avatar

Hmm

des 28 2020 - 15:12
Hva skjer når du føler at der inne hvor det skal være ett meg ikke er der.Det er ikke ett meg innvendig.Det trygge indre er ikke der.Alt er splittet.
Avatar

Re: Å oppsøke mobberne

des 28 2020 - 15:14
Har du prøvd å få profesjonell hjelp for traumene dine?
Avatar

Hei

des 28 2020 - 17:27
Jeg har hjelp.Går til psykolog i behandling.
Avatar

Re: Å oppsøke mobberne

jan 9 2021 - 16:27
Det er mange forskjellige typer behandling, hva fokuserer den på?
Avatar

Hei

jan 9 2021 - 16:59
Kognitiv terapi men jeg er ikke så opptat av selve metoden som det jeg er av kjemi og bli forstått og sett.og ting er vekdig hulter til bulter da jeg har opplevd flere traumer.Jeg føler jeg blir sett og får riktig hjelp.Denne fungerer.En annen behandler jeg hadde før brukte metakognitiv og den var rar for å være ærlig.hva med deg da?hvilken type får du?
Avatar

Re: Å oppsøke mobberne

jan 10 2021 - 20:01
Jeg velger den tilnærmingen som til enhver tid er relevant og hensiktsmessig ift. problemstillingene, så det variererer. Tidligere hadde jeg en psykolog som visstnok brukte kognitiv terapi, men hun feilet totalt ved å ikke fortelle meg hva det går ut på. Da hadde jeg jo ingen kontekst å forstå spørsmålene hennes ut fra. Hadde hun gjort det riktig ville det nok fungert veldig bra.
Avatar

huff

april 5 2021 - 11:55
jeg klarer ikke
komme over
alle drittsekkene
i min barndom/ungdom
de fleste av de
går det nå
selvsagt veldig bra med
mens med meg
går det bare dritt
det er så urettferdig
Avatar

Hei

sep 26 2021 - 11:29
Jeg har vært så sint på mine mobbere at jeg har tenkt det verste om dem. Har kommet frem til at det bare går utover meg selv.

Viktig at vi heller fokuserer på å bygge oss opp igjen. Slik at vi får gode liv vi og. Selv om jeg til tider trenger mye bekreftelse at jeg er god nok, så jobber jeg med meg selv hver dag. Å synes synd på oss selv kan være ødeleggende for et bedre liv.

Men vet at det ikke er lett. Men hva er alternativet? Fortid er fortid.
Kan være lurt å se fremover, finne frem staheten i oss selv. Vise disse jævla mobberne at de ikke skal ta knekken på oss.
Til forsiden