Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venn

okt 12 2019 - 21:34
hei.
jeg er en relativt ung mann som har det meste i denne livsleben, men ikke alle passer for meg, Jeg har lyst å komme i kontakt med en person som er en riktig venn. Som har lyst å ha en stor varm venn som ikke forlater og bare blir borte på grunn av korte misforståtte stunder. Jeg liker sjø , tur og bare å digge musikk. Jeg reiser mye til fjærne strøk..kunne godt ha lyst til en følgesvenn. Penger og hvordan livet går er ikke mitt største problem. Jeg trenger bare en ny venn...ja bare en ny venn.
Avatar

Re: venn

okt 16 2019 - 02:37
Dette burde vel egentlig vært under finn venner, ikke under #metoo, men..

Det høres ut som du kanskje er en introvert person, slik som meg. Noe mange misforstår ved det å være introvert, er behovet for nære forhold. Selv om man som introvert kan trives godt i eget selskap, og ikke alltid ser den samme verdien i upersonlige bekjentskap, så betyr ikke det at vi ikke har behov eller ønske om personlige relasjoner og sosialisering

Jeg har selv reist endel rundt i verden, for det meste i lag med familie, og elsker å oppleve nye plasser og kulturer. Jeg forsøkte dermed for noen år siden for første gang å dra på en reise alene. Jeg hadde noen gode bøker, aktiviteter planlagt og godt mot. Dette var riktignok etter at depresjon hadde grepet tak i livet mitt, men jeg følte at min lidenskap for reise var større, og gledet meg til å skulle reise. Det ble derimot en ensom opplevelse, og jeg innså at å dele opplevelsen med noen man bryr seg om, var en viktig ingrediens.

Jeg vet ikke helt hvor jeg egentlig vil med min lille anekdote, for jeg bor nordpå, så oddsen er stor for at vi ikke kan gå tur eller høre på musikk i lag. Depresjon har ført til arbeidsledighet, så jeg har ikke økonomi til å reise lenger heller. Kanskje jeg håpet du kunne forstå deg selv bedre, ved å forklare deg litt om det å være introvert, men om du er det, så vet du det sikkert allerede fra før.
Til forsiden