Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

utsatt av samboer til søster

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

utsatt av samboer til søster

okt 15 2018 - 20:07
jeg har blitt utsatt for seksuelle overgrep fra samboeren til søstera mi. selve overgrepet er ikke det som plager meg.. tror jeg da. men jeg føler at jeg må si noe til min søster. det har hendt flere ganger, selv når min søster har vært til stedet. hun er så lykkelig med han og jeg vil ikke ødelegge det. han har sagt at han har sterke følelser for meg og at min søster vet om det. jeg får så vondt av henne. og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?...
Avatar

Hei

okt 27 2018 - 08:15
Du burde definitivt si ifra til noen du stoler på, kansje foreldrene dine om det er en mulighet eller annen familie eller nær venn, også kan dere kansje sammen ta det opp med søsteren din om du synes det er vanskelig alene. Seksuelle overgrep er heller aldri okey så du burde også vurdere en annmeldelse av vedkommende.

Vil også annbefale deg å kansje ringe hjelpetelefonen til mental helse på tlf 116 123 så kan sikkert de hjelpe deg å finne ut av det.

Håper det ordner seg.
Til forsiden