Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

#metoo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

#metoo

jan 28 2018 - 07:43
Vel, jeg har vel også opplevd noe som kanskje hører hjemme på #metoo

Har opplevd flere ting:

- F.eks en gang jeg var med noen venninner på båten til Danmark så opplevde jeg at vokalisten i den gruppen som spilte i bandet på båten kom etter meg da jeg skulle ut på dekk for å lufte meg. Ha begynte å klasse på meg da jeg var ute på dekk. Det var mørkt og bare oss to der ute. Han skjønte at jeg ikke synes det var greit og jeg ville inn igjen. Han spurte meg da om jeg ikke liker han. Jeg var ca 17 år da.

- En annen gang var da jeg skulle på festival. Det var en eldre mann (fra utlandet) som jobbet i en av bodene som tok meg på puppene. Og ropte ut noe om puppene mine. Jeg var rund 18-19 år tror jeg.

- Var på tur til Danmark med noen venninner da en mann og hans kamerat spurte om jeg vill "sove på armen hans" i lugaren hans. Både han og kameraten skulle visst være der. Han var faktisk pappaen til en liten gutt som min mor var dagmamma til på den tiden. Jeg var rundt 16-17 år gammel.
Avatar

Re: #metoo

feb 17 2018 - 05:39
Synes absolutt dette hører inn under #metoo. Håper ikke du sliter veldig med dette nå.
Til forsiden