Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg også, ja

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg også, ja

jan 24 2018 - 21:33
Vel, når jeg har latt hjernen og resten av kroppen surra og summa seg litt, så er jo hvertfall hjernen kommet fram til at her hører hjemme en opplevelse fra over tretti år tilbake. En psykolog som i terapitimen begynte å ta på meg og kline med meg, prøvd å ta hendene sine under klærne mine. Jeg ble stiv som en stokk i hele kroppen og helt fortumlet. For meg kom dette da jeg nettopp hadde sagt noe som for meg da var veldig vanskelig å si, og som jeg sa fordi jeg etter flere terapitimer kjente på tillitt, som jeg altså ikke burde hatt. Det tok 23 år med taushet før jeg kunne snakke om denne episoden.

Kommer til å skrive litt på dette innlegget ettersom jeg husker flere detaljer av hva som skjedde. Når jeg nå først har sluppet katta ut av sekken så blir det viktig for meg for da kommer minnene strømmende på og de må bli av et sted skal jeg ikke bli sprø av dem. Vel, litt sprø er jeg jo, men det behøver jo ikke bli verre, he he.

13. februar 2018

Hukommelsen blir litt upålitelig, vel egentlig ikke, men jeg kan bli litt usikker på meg selv, av sånne hendelser som førte til at jeg oppsøkte psykolog. Derfor kan jeg gå ut og inn av å huske de vanskeligste tingene. Det kan gi litt systematisk svikt i å huske ting i dag som jeg ettehvert ser som uvesentlige, eller sinnet mitt ser som noe det ikke trenger å bruke energi på å holde greie på. Derfor kan sånne som meg virke litt rare i hukommelsen, men vi husker det som trengs å huskes. Det er en del av overlevelsen, strategien for det.
Avatar

Re: jeg også, ja

jan 26 2018 - 21:09
Hei.

Når jeg leser innlegget ditt så kan jeg forstå at dette er vanskelig.
Du må gjerne skrive inn til oss på sidetmedord.no, eller ringe hjelpetelefonen på 116 123 og snakke med oss i Mental Helse.

Vennlig hilsen Administrator
Avatar

Re: jeg også, ja

jan 26 2018 - 21:23
Takk for det, det gjør godt at endelig er en kommentar på innlegget. Men det ene som er vanskelig er at når jeg har forsøkt å ta dette opp med senere psykolog, så fikk jeg høre at dette var noe jeg ikke kunne gjøre noe med. Mitt anliggende var å stoppe at denne psykologen fikk ødelegge for flere klienter i sin alminnelighet, men særlig med tanke på at det faktisk var en barnepsykolog som jobber mest med PPT-klienter, altså barn.

Jeg kunne gjerne tenkt meg noen tips om hvordan gjøre det.
Avatar

Re: jeg også, ja

feb 16 2018 - 02:15
Barn og noen voksne som klår? Politiet, umiddelbart, spør du meg. I hvert fall i min fargerike kultur.
Slike folk skal ikke jobbe med mennesker i det hele tatt. I hvert fall ikke før de er friske
Avatar

Re: jeg også, ja

feb 16 2018 - 02:15
Barn og noen voksne som klår? Politiet, umiddelbart, spør du meg. I hvert fall i min fargerike kultur.
Slike folk skal ikke jobbe med mennesker i det hele tatt. I hvert fall ikke før de er friske
Avatar

Re: jeg også, ja

mars 16 2018 - 10:52
Den psykologen må anmeldes så fort som mulig. Jeg kjenner en barnepsykolog. Kan sende henne sms og spørre men det er jo ikke noe å spørre om. Hun har jobbet med barn som har opplevd overgrep. Politiet må få vite dette så fort som mulig så ikke flere opplever dette og du trenger å få bearbeidet det du opplevde kjære deg.
Klem fra meg
P. S. Ta gjerne kontakt. Jeg vet ikke hvordan jeg gjør det da jeg er ny her.
Avatar

Re: jeg også, ja

mars 18 2018 - 21:24
Takk for støttende kommentarer.

Anki1960, har du fått med deg at dette skjedde for lenge siden, mener du ut fra det lange tidsperspektivet fortsatt da at det du skriver er den beste taktikken?
Avatar

Re: jeg også, ja

mars 19 2018 - 09:01
For et års tid siden anmeldte jeg til politiet noen andre forhold, og de sakene ble umiddelbart henlagt, og politibetjenten jeg snakket med etterpå hørtes i telefonen sint ut og jeg fikk inntrykk av at "de hadde viktigere saker å ta seg av". Orket ikke anke avgjørelsen.

Siden har jeg slitt med utrygghet særlig overfor politiet, og lav selvfølelse og angret på at jeg anmeldte. Det er sånn at jeg krymper meg når jeg ser politiet, enda det er jo ikke jeg som har gjort moe galt. Men det er vanskelig å bearbeide slike hendelser.
Avatar

Re: jeg også, ja

mars 19 2018 - 09:23
Hvordan finner slike totalt upassende innlegg som Hannah951 har skrevet uhindret sin vei til dette forumet?

Hei,
Det er beklagelig at du og andre må se slike innlegg, noe som selvfølgelig ikke hører hjemme i dette Forum.

Hilsen
Administrator.
Til forsiden