Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uforståelige reaksjoner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uforståelige reaksjoner

sep 29 2019 - 00:58
Hei! Jeg går til fysiomotorisk psykoterapi og i normal terapi 2-3 ganger i uken. Jeg har noen ganger nå fått sterke kroppslige og følelsesmessige reaksjoner..og lurer på om noen har opplevd det samme? Jeg mener at reaksjonene ikke bare handler om vonde følelser, men det er knyttet til noe seksuelt på en eller annen måte. Jeg er bekymret og litt ubekvem med å snakke om det. Noen som kan gjenkjenne dette og hva det handler om?

Avatar

Ingen?

okt 11 2019 - 00:07
Ingen?
Avatar

Re: Uforståelige reaksjoner

okt 11 2019 - 00:18
Mener å ha fått med meg at psykomotorisk fysioterapi skal omhandle nettopp slike ting du nevner, har du prøvd å fortelle om dette til din fysioterapeut? Tror det er slik at denne behandlingen går på samspillet mellom psykisk/fysisk i den som mottar behandlingen.
Avatar

Re: Uforståelige reaksjoner

okt 13 2019 - 19:26
Takk for svar. Jeg har ikke turt å ta det opp..fordi det ikke har passa..og fordi jeg blir følelsesmessig helt satt ut av det. Vil holde avstand til det. Og fordi jeg innbiller meg desverre at dette vil ingen høre om..blir i min lille boble. Jeg er egentlig bare veldig nysgjerrig på om noen har opplevd liknende og hva det da isåfall har vist seg å være.
Avatar

Re: Uforståelige reaksjoner

jan 9 2020 - 11:11
En stund siden innlegget, men svarer likevel.

Det du opplever er på ingen måte unormalt. Har gjort lignende erfaring selv og tatt det opp med behandleren. H*n tok det pent og profesjonelt og det løste saken.

Selvfølgelig må det ikke skje noe mer... kremt..., det skal forbli i tankene. Noe annet vil ødelegge mye.

Hvis man søker på nettet etter noe sånt som;

"forelska i (eller betatt av eller følelser for) terapeuten (eller behandleren eller psykologen)",

vil det dukke opp både fagartikler om temaet og pasienthistorier med samme erfaring som deg.

Om du velger å ta det opp med behandleren din, vil vedkommende sannsynligvis vite hva det dreier seg om. Det er noe en proff bør ha lært om og hvordan håndtere.
Til forsiden