Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seksuelle overgrep

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seksuelle overgrep

okt 11 2018 - 21:50
Jeg er kun 24 år gammel, og føler jeg har levd et helt liv allerede. Jeg har blir forgrepet på 2 ganger.
Den første gangen skjedde når jeg var fylt 18, og var på besøk hos en venninne og kjæresten hennes, vi skulle feire noe, så det ble mye alkohol den kvelden. Når festen var over, jeg skulle sove på sofaen, la meg til rette, da kjæresten til venninnen min kom inn i stuen å la seg ved siden av meg, jeg lå med ryggen til han. Han la seg til rette, dro ned trusen min å vill få den inn. Jeg ville ikke, å sto opp. Han kom etter meg, tok tak i halsen min å kvelte til å presset seg opp etter meg. Jeg ropte på venninnen min, hun sov. Jeg sa ifra at jeg ikke ville, han holdt rundt halsen min, jeg hadde blåmerker rundt hele halsen. Jeg slo til han å ba han gå inn å legge seg. Jeg la meg på sofaen igjen, men fikk ikke sove. Venninnen min virket normal dagen derpå, jeg turte ikke si det til henne, angsten var så kraftig. Jeg dro så hjem, å venninnen min ble fortalt at jeg hadde prøvd meg på kjæresten hennes, og brøt kontakten deretter.

Den andre gangen var jeg på besøk hos en veldig god kompis. Vi hadde det kjempe kjekt og alt var normalt. Den tredje natten jeg var der, hadde vi drukket litt, å han ville jeg skulle sove i samme seng som han. Jeg syns det var greit, å la meg til å sove. Jeg våknet av at han lå å tok på seg selv, jeg var med å innledet til sex, men det tok en skikkelig vending midt i. Det så ut som at han fikk blackout, han så rett gjennom meg. Han satt seg oppå armene mine og brystet, trykket lemmet sitt inn i munnen min, å han kom ut over hele fjeset mitt. Jeg kom meg ut av huset fortest mulig, å snakket aldri med han igjen.

Jeg kan endelig få det ned på papir, eller jaa.. Har aldri snakket om det, anmeldte aldri forholdene siden politiet alltid henlegger slikt, og jeg har egentlig bare fortrengt episodene så godt jeg kunne.
Nå, 4-5 år seinere klarer jeg endelig å åpne meg om det, men kun her.
Hvis noen vil snakke, så ta gjerne kontakt!

Hei. Om du vil så er du mer enn velkommen til å skrive til oss i meldingstjenesten. Med hilsen Sidetmedord.no, Hilde
Avatar

Re: Seksuelle overgrep

okt 12 2018 - 01:11
Jeg har blitt seksuelt overgrepet siden jeg var 14 år og nå er jeg 19. Det endte i år.....

Jeg ble seksuelt overgrepet av en familiemedlem.

Sliter med selvskadetanker og depresjon.

Om noen har hatt samme problem så vil jeg snakke ut om for nå føles det som at jeg er den eneste her i verden som har blitt seksuelt misbrukt☹️
Til forsiden