Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reunion

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reunion

jan 29 2018 - 09:18
Jeg var på klasse reunion for videregående, det var veldig koselig, vi spiste, drakk og hadde mange hyggelige tilbakeblikk..
Alle gikk greit overens og det var mye latter rundt bordet.
Jeg gikk inn i huset til han vi var hos (han var en god kamerat og en av de jeg hadde gått i klasse med) jeg skulle bare låne toalettet..
Da jeg kom ut sto han på utsida og røska tak i meg, slang meg inn på et rom, bokstavelig talt reiv av meg klæra og tok for seg.
Jeg ble så redd at jeg stivna til et øyeblikk, jeg skrek til han at han skulle stoppe men til ingen nytte, fikk løfta beinet og gitt han et godt kikk i brøstet.. han ble slengt med et brak inn i klesskapet bak han, jeg fikk røska til meg det jeg fant av klæra mine, låste meg inne på badet til jeg hørte han gikk ut..
Kjolen var revet, bh’en var ødelagt og trusa var vekk..
Jeg fikk tomla meg ned og ut til folka, der satt han å smilte som at ingenting var skjedd.. jeg ringte til sjåføren min og ble henta.. jeg fortalte ingen om hva som var skjedd men tok kontakt med «kameraten» min dagen etter og spurte hva faen?!
Fikk selvfølgelig samme svaret som du hadde fått av ethvert mannfolk som hadde hatt litt alkohol innabords «jeg husker ingenting»..
Til og med foreldrene hans satt nede med de andre på utsida, han går videre i livet og tenker at dette har aldri skjedd mens jeg tenker på det hver gang et mannfolk blir litt mer «innpåsliten» enn jeg føler meg komfortabel med..
Men det er absolutt blitt mye bedre nå enn det var..
Avatar

Re: Reunion

jan 29 2018 - 09:45
Det var da en særs ufin vert, voldtektsforsøk uten tvil. Men du verden så stolt jeg ble av deg da jeg leste hvordan du til slutt satte beinet i brøstet på han og kom deg fri!
Avatar

..

jan 30 2018 - 01:26
Det var rein reaksjon fra min side når jeg endelig greide å bevege meg igjen..
Avatar

Re: Reunion

jan 30 2018 - 14:54
Høres ut som du handlet på instinkt, og hadde suksess med det fordi du klarte å sette ham ut av spill. I truende situasjoner kan vi jo få kjempekrefter.

Har hørt det sagt at i voldtektssituasjoner skal en være forsiktig med å yte motstand, fordi en kan trigge overgriper enda mer, og få et langt verre resultat. Men når en lykkes slik som du gjorde så er det åpenbart best å bruke kreftene slik du gjorde. Jeg synes det er flott å høre om at du klarte det!

Hva bør vi gjøre med slike saker lenge etterpå, bør vi anmelde? Ofte så kan en jo se at påtalemyndighetene legger sammen saker de har fått inn mot en person som har gjort overgrep mot flere, og da blir det enkelte offer oftere trodd.
Avatar

..

jan 30 2018 - 19:16
Hva andre velger å gjøre får være opp til hver enkelt, er jo kjempe bra for de som faktisk gjør det.
Jeg kommer ikke til å gjøre det, han er nå gift og har 2 barn.
Hadde liksom ikke bare ødelagt han sitt liv men både kona og barnas også.
Skulle jeg anmeldt det føler jeg selv at jeg skulle gjort det rett etter det skjedde..
jeg har jo kommet meg tålig greit gjennom det.

Men er klart at om enn vet om flere som er blitt voldtatt/antasta e.l av samme person så burde det jo strengt tatt gjøres noe..
Avatar

Re: Reunion

jan 30 2018 - 23:22
Så bra at du har kommet deg tålig greit gjennom det. Og jeg kan se poenger der du sier at det burde i så fall vært gjort med en gang. Men det er nok også det at det tidligere ikke alltid ble gjort en god nok etterforskning når folk anmeldte, heller slett arbeid, dessverre.

Jeg har vel mine tvil om at folk som gjør sånt og slipper unna med det, aldri gjør det igjen. Korrigering er nok nødvendig, dessverre.
Avatar

..

jan 31 2018 - 09:00
Ja jeg skjønner hva du mener, men jeg føler ikke det er min plass å splitte en familie så mange år etter..
Om han har gjort det tidligere eller i seinere tid det vet jeg jo ikke men forhåpentligvis var det første og siste gang.
Avatar

Re: Reunion

jan 31 2018 - 09:53
Ikke på noen måte har jeg ment at du skal gjøre sånn eller slik, beklager hvis jeg har uttrykt meg slik at det kunne misforstås. Jeg mente generelt.
Avatar

..

jan 31 2018 - 10:30
Nei nei jeg bare snakka for meg selv ;)
Til forsiden