Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

På klassetur til Polen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

På klassetur til Polen

sep 1 2018 - 23:55
For noen år tilbake var jeg på klassetur til Polen. Det var en kjempefin tur hvor alle i klassen var blitt godt kjent og shoppet rundt sammen når vi fikk fritid. Med klassen var vi i saltgruvene, noe jeg synes var meget interessant og spennende, men det som skjedde når vi var ferdige ødela meg i flere uker i etterkant - og kan fortsatt poppe opp i hodet mitt. Ta også med i tankene at jeg hadde blitt sammen med kjæresten min for noen måneder siden bare..
Når vi hadde sett ferdig nede i gruvene skulle vi ta heisen opp igjen. Det var mange i heisen, og det ble trangt - alle sto oppi hverandre, nesten.
En mann på godt over 50 år sto foran meg - ante ikke hvem han var. Jeg kjente plutselig en hånd krypende ned i joggebuksen min, og videre nedover, og utenpå trusen min. Jeg husker ikke hvor lenge han "romsterte" nedi der, fordi jeg black'a ut..
Jeg ble så sjokkert og overveldet at jeg bare frøys helt. Greide ikke rope, ikke trekke meg unna (grunnet at det var altfor mange i heisen), ingenting, og i tillegg følte jeg at ingen hadde trodd meg siden ingen kunne se hva han gjorde.
Mannen gikk av i en annen etasje enn oss, og jeg husker bare at jeg så ned i gulvet på heisen - greide ikke se på ansiktet hans engang.
Når vi kom tilbake på hotellet vi var på, og de andre ifra klassen min hadde gått ut for å shoppe, ringte jeg kjæresten min. Han la merke til at noe var galt, og jeg sa ifra til han om det. Jeg følte meg utro, selv om det ikke var min skyld at en gammel gris grabbet meg nedentil. Husker jeg også dusjet rett etterpå når vi kom til hotellet..

At noen menn tror de har retten til å gjøre dette mot jenter/kvinner er motbydelig. Dette skjedde når je var bare 15 år gammel..
Avatar

Re: På klassetur til Polen

okt 1 2018 - 18:04
Hadde samme opplevelse når jeg var i Japan. Der er det et allment problem at menn "tar for seg" på toget, spesielt i rushen.
For meg så var jeg 25 tror jeg, og hadde ingen problemer med å irettesette den gamle grisen, så kanskje litt "lettere" for meg sånn sett. Hadde det skjedd med i en alder av 15 tror jeg at jeg også ville blitt mye mer i fra meg. Men etter det så merket jeg at jeg stoler mindre på folk (spesielt menn desverre) når det e mye folk til stede og trangt.
Det virker desverre ennå som om at noen menn syns det er greit, og at de er på toppen av næringskjeden. Det er faktisk ikke greit, ikke litt engang, verken om han er 10 eller 60.
Det burde nesten vært lov for jenter/damer å bære noe som en taser eller pepperspray for beskyttelse, uten konsekvens for å ha brukt det (bare nesten, vet at mange ville missbrukt det).
Til forsiden