Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når vet om man er utsatt for psykologisk mishandling?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når vet om man er utsatt for psykologisk mishandling?

juni 15 2019 - 13:26
Psykologisk mishandling. Når vet man at om man blir utsatt for det.
Jeg er i en relasjon der jeg hele tiden blir fortalt at han ikke vil være sammen med meg.
At han ikke har det som trengs til akkurat meg.
Jeg holder hjerte i hånden. Gir av meg selv. Prøver gi godhet men, jeg er så redd for miste alltid.
Jeg føler meg som sand i vinden uten verdi.
Avatar

Hei

juni 15 2019 - 13:35
Hvis noen forteller deg at dem ikke vil være sammen med deg så må du bare gi slipp. Jeg vet for lite til å uttale meg tilstrekkelig, men ut i fra det du skriver ser jeg ikke psykisk mishandling, personen er "bare" ærlig og sier det som det er. Slik jeg leser det.

Hvis personen derimot sier h*n ikke kan leve uten deg og samtidig sier du er verdiløs. Det er psykisk mishandling. Som et eksempel...
Avatar

Re: Når vet om man er utsatt for psykologisk mishandling?

juli 28 2019 - 01:26
Det høres ut som om partneren din kanskje sliter litt med mindreverdighetsfølelser. Du vet best hvordan han er, men kan si at ingen kan bære noen andre. Alt man kan gjøre er å støtte dem. Men viljen til å bli bedre og føle seg bedre med seg selv må komme fra han. Dette er nok ikke mishandling tror jeg, i form av at han gjør det nok ikke bevisst for å såre deg. Men han er på et dårlig sted, og han vil å selskap så han drar deg med ned.

Mitt råd til deg, forlat han, om du virkelig liker han, forlat han og si at når han blir bedre så kan dere prøve på nytt, men det må skje en positiv forandring i han. Han må kunne se seg selv i speilet i mer enn 5 sekunder uten å hate det han ser.

Har massiv erfaring med selvdestruerende forhold, og ut i fra det lille du har skrevet her så må jeg si at det er stor sannsynlighet for at dette kommer bare til å føre med seg mer smerte for både deg og han om det fortsetter sånn. Bedre å rive plasteret av såret og la det gro, og kanskje prøve på nytt senere.
Til forsiden