Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Meeto

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Meeto

juni 4 2018 - 17:40
Har blitt ustatt for voldtekt flere ganger. Tenkte jeg skulle dele det

Første gang på fest med eldre gutter. Jeg var 17, de var 25. En kveld da de andre jentene dro hjem ble jeg værende igjen. De spurte om jeg skulle sitte på, men jeg tenkte det var enklere å sove over slik at jeg slapp å hente scooteren min neste dag.
Jeg var ganske beruset, og eieren av leiligheten spurte om jeg ville legge meg, noe jeg ville, så jeg gikk å la meg. Han begynte å presse meg til sex. Jeg sa nei flere ganger, at jeg ikke ville, men han ga seg ikke. Til slutt truet han med å hive meg ut hvis jeg ikke gjorde som han ville. Jeg ble redd for hva som kunne skje hvis jeg måtte gå hjem alene midt på natta. Jeg sa aldri ja, men jeg sluttet å si nei. Da gjorde han som han ville.

Andre gang. En venn i den nære omgangskretsen min. Jeg har blitt utsatt for misshandling i oppveksten min og dette "forholdet" var av samme art. Det var en kveld vi hadde vært ute på byen. Etter at jeg hadde luftet at jeg trengte et sted å overnatte for flere av dem, endte jeg "tilfeldigvis" opp med denne personen. Han sa jeg kunne sove hos han og forsikret meg om at "ingenting trengte å skje" (rødt flagg!). Da vi kom hjem til han og jeg hadde kledd av meg og lagt meg for å sove, rullet han seg plutselig over meg og satte i gang. Jeg husker ikke mye av selve akten, men jeg husker at jeg gråt etterpå. Dette var så rått og brutalt at jeg ikke skjønte hva som hadde skjedd meg meg. Det føyet seg bare inn i rekken av andre grusomme hendelser jeg fornektet ifra oppveksten min. Så jeg fortsatte å henge med denne personen, og hadde sex som om ingenting hadde skjedd.


Tredje gang. Samme person som forrige. Var på Grand Kanaria. Han også der med to venner(også venner av meg). Enten veldig tidlfeldig, eller så har jeg en sinnsyk narsissist/sadist som forfølger meg og ønsker å kontrollere meg. Sistnevnte virker ikke usannsynlig. Jeg fikk en snap av en av venne hans(som aldri snapper meg ellers) som viste at de også var der og vi ble enig om å møtes. Da vi kom på utestedet danset jeg på en av vennene hans. Det var noe han virket å ikke like, og han tok meg i nakken og dro meg med inn i en taxi. Jeg latet som jeg var med på det. Dette er et spill og det er viktig å late som om man er med på det. Vi ankom der han bodde og hadde sex(voldtekt). Underveis truet han meg med å lene meg over gelenderet på verandaen i sjette etasje.

Vi dro tilbake til en bar og han spurte om jeg skulle kjøpe meg en drink. Jeg gjorde det og etter dette ble alt svart. Det første jeg husker er at de trengte to personer for å bære meg inn. Jeg hadde ikke drukket luen sen kvelden og tenker at jeg ble dopet og antageligvis gruppevoldtatt. Evt at jeg ikke husker det riktig pga den voldelige naturen til hendelsen.


Bonus

En kjæreste jeg hadde fortalte meg at han hadde hatt sex med meg når jeg hadde blackout. Kjente det dagen etterpå når jeg satt i dusjen hvor dårlig jeg følte meg.Til forsiden