Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan jeg komme meg gjennom en tredje gang?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan jeg komme meg gjennom en tredje gang?

juni 12 2019 - 02:12
Da jeg nettopp hadde fylt 18 år ble jeg voldtatt av en person som jeg lenge hadde prøvd å kuttet kontakten med. Han hadde alltid vært veldig forelsket i meg og jeg følte et stort ubehag av å være rundt han. Han hadde en slags makt over meg og jeg var redd for å si han i mot. Noe som førte til at han voldtok meg to ganger uten at jeg turte å gjøre eller si noe etter hendelsene. Den tredje gangen han voldtok, som var da jeg var 18 år, stod jeg i mot alt jeg var redd for og anmeldte saken. Det tok over 1 år før saken endelig ble avgjort, og han endte opp med hard fengselsstraff.

Mens saken pågikk var jeg den ene kvelden på byen og ble voldatt på veien hjem av en ny person, som var vennen til han som ble dømt. Jeg gikk ikke til politiet denne gang fordi jeg ble alt for hemmet psykisk av å anmelde han forrige.
Det gikk et år, og jeg følte endelig at ting begynte å bli bedre for meg, og at jeg kunne legge alt til sides. Livet skulle bli bra igjen.

Nå har jeg blitt voldtatt av en tredje person og jeg vet ikke lenger hva jeg skal tenke eller gjøre. Jeg føler meg som et objekt som folk bare bruker som de vil. Hvordan kan dette skje meg så mange ganger? Jeg føler jeg mister meg selv, men jeg prøver så hardt og bruke mine forrige erfaringer og gjøre alt riktig. Være sterk. Hvis jeg kan komme meg gjennom det to ganger, så klarer jeg vel en tredje. Eller gjør jeg det?

Hadde satt stor pris på respons av noen som leser dette, som kan gi noen råd, håp, erfaringer eller lignende.
Avatar

Re: Kan jeg komme meg gjennom en tredje gang?

juni 12 2019 - 04:05
Hei.

Har du hjelp fra psykolog? Jeg tror du har mye å bearbeide etter å ha opplevd så mye vondt.
Avatar

Re: Kan jeg komme meg gjennom en tredje gang?

juni 15 2019 - 12:15
Hei@me,myself&i!

Dette var brutalt å lese.
En ting er at man har opplevd en voldtekt, men din historie er hårreisende.

Det at du fremdeles er oppegående og lever, sier noe om hvor STERK du er. Det er nok allikevel svært viktig at du får hjelp til å håndtere alt som du har opplevd. Disse traumene må være brutale å leve med.


Når det er sagt så mener jeg at ALLE voldtekter må anmeldes. En person som voldtar vil mest sannsynlig gjøre det igjen, om han ikke blir stoppet. Det er derfor viktig at disse personene blir buret inne.


Når tiden blir moden, så håper jeg at du finner en snill og grei gutt som respekterer deg og behandler deg godt. Det er ikke normalt at menn voldtar, det er normalt at vi respekterer og behandler kvinner på best mulig måte.


Ønsker deg en solrik og fin sommer!Avatar

Hei!

juni 15 2019 - 13:37
Som Petterpan sier, er du veldig sterk! Ha tro på deg selv!
Alle som voldtok deg(til og med den som er buret inne) har gjort noe galt, og det er veldig viktig å anmelde alle sammen til politiet. Du kommer til å klare deg, det er jeg helt sikker på! Sterke mennesker kommer seg helskinnet gjennom dette, og jeg er helt sikker på at du kommer gjennom dette!
Vær glad for at du lever!
Avatar

Re: Kan jeg komme meg gjennom en tredje gang?

juli 28 2019 - 01:19
Av nysgjerrighet.. Jeg spør med største erbødigste respekt for deg, og dine opplevelser. Men kan du fange opp at stemningen begynner å lene mot at dette faktisk skal komme til å skje før det skjer? At du er på et kjent sted som du virkelig ikke vil være? Er det sånn at du får kjempeangst og kanskje slår deg av eller går inn i deg selv før dette skjer? Kan ikke uttale meg for alle, kun meg selv. Har en del traumer bak meg, og jeg kjenner ofte at det er sånn for meg når jeg kjenner at jeg er på vei inn i en situasjon jeg føler man ikke kan komme ut av.

Den eneste hjelpen er terapi som disse meget flotte (karene?) over her skriver. Om du føler at det skjer deg ofte kan det hende at det er fordi disse "rovdyrene" ser en svakhet de kan utnytte. Nå kjenner ikke jeg deg, men er du konfrontasjonsky? Klarer du å si hva du aller helst vil? Vet du hva du vil til enhver tid? Eller er det mye usikkerhet?

Så vil bare klarere helt til sist. Alle spørsmål jeg stiller her er for å evt. komme nærmere problemet. All samleie uten tydelig samtykke er langt bak mål.
Avatar

ikke gi opp håpet

feb 6 2020 - 23:32
En brutal historie, og veldig lik en svært god venninne av meg! Vi har pratet veldig mye rundt slikt noe så føler jeg kjenner litt til åssen du nok føler det nå. Du må huske at du ikke har gjort noen ting galt! og disse tingene er langt langt ifra greit. ingen burde oppleve slike ting!

Men ikke gi opp motet, livet har både motganger og medgang :)

Hvis du ønsker å prate så send meg gjerne en melding
Til forsiden