Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Godtar jeg for mye?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Godtar jeg for mye?

juni 27 2018 - 01:04
Er det noen som har følt at de "må" være hyggelig, kose og ha sex med noen som ikke behandler deg bra, for at de ikke skal gjøre livet til et helvette for deg? Slik føler jeg det nå. Vedkommende mener jeg skylder han såpass i og med at jeg har såret han tidligere. Han mener jeg ikke har rett til å si i fra når han sier direkte frekke ting fordi "jeg fortjener å høre det".

Hele situasjonen og forholdet er så vanskelig ettersom jeg er glad i han og angrer på det jeg gjorde. Vet samtidig at dette ikke funker i lengden. Føler på en måte at han bruker følelsene mine og samvittigheten min mot meg for at jeg skal gjøre som han vil. Vet bare ikke hvordan jeg skal gå frem uten å såre han igjen eller å få livet ødelagt av han. Dette gjennom trusler han kommer med i form av å snakke drit om meg til mine nærmeste, kjefte meg ut i offentligheten osv dersom jeg ikke behandler han bra. Jeg blir også redd noen ganger når sinnet hans bygger seg opp og vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til han.

Håper virkelig noen har råd!! Er virkelig redd for hvordan dette utvikler seg om jeg ikke ender det.
Avatar

Re: Godtar jeg for mye?

juli 1 2018 - 16:32
Hvis du ikke trives med forholdet slik det er nå, så kutt det ut. Du bestemmer, selv om du har gjort noe teit i fortiden. Hvis det skjer noe av mer alvorlige hendelser, så ville jeg bare vurdert å true med anmeldelser eller politiet. Spesielt om du ikke ønsker kontakten etter et "brudd".
Avatar

Re: Godtar jeg for mye?

juli 26 2018 - 23:03
Vil også støtte her, dette skal du ikke behøve å finne deg i. Du er i din største rett til å ta vare på deg selv, det er din plikt også!
Avatar

Re: Godtar jeg for mye?

aug 24 2018 - 18:57
Selv om du har gjort noe galt en gang betyr ikke det at han har noen som helst rett til å herje med deg på denne måten. Enten må han tilgi deg for det du har gjort og la 'gjort være gjort' og gå videre, deale med de vanskelige følelsene rundt det på en annen måte, for han har ingen rett i å herje slik med deg, eller så må han si at 'sorry, dette fikser jeg ikke' og ta tiden til hjelp. Det er grenser for hva en skal finne seg i selv om en har gjort noe galt. Et par jeg kjenner godt til hadde en lignende problemstilling. Hun var utro mot ham en sommer med hans beste venn, mannen til søstera hans. Det var idiotisk. De hadde problemer. Han var aldri hjemme, og denne fyren var der og stilte opp. Hun falt for ham. Så fikk hun dårlig samvittighet, fortalte mannen sin om det og han eksploderte, ringte rundt til alle i slekta, familien hans, vennene deres og foreldrene hennes (som allerede herjet mye med henne), for å fortelle hva hun hadde gjort. Dette splittet hele familien og nesten tredve år etterpå herjer han med henne om dette. Hun skulle aldri få slippe fri fra det hun hadde gjort. Han hakket på henne foran folk, men aller verst var det når de var alene. Ennå er det slik, og hun har aldri forlatt ham. Hun var vant til at moren herjet med henne på samme måte fra hun var liten av. Hun kommer aldri til å forlate ham, fordi han tror ikke hun kan få det bedre, hun tror ikke hun fortjener det. Selv ikke når vi, ungene hennes har sagt det. Så gjør deg selv den tjenesten og ikke ende opp slik. Si at enten så får han ta seg sammen, tilgi deg, finne en måte å deale med det på og slutte å herje med deg, for du har lært og vil ikke gjøre samme feil igjen (regner jeg med). Men ikke finn deg i å bli behandlet sånn mer. Du fortjener mer. Og husk: sex er aldri noe du skal gjøre fordi du skylder noen noe. Du skylder aldri noen sex. Kun deg selv i så fall. Det er din kropp, det er du som bestemmer over den, ingen andre! Ikke la noen knekke viljen din. Du kommer til å angre på det senere. Du fortjener bedre!
Til forsiden