Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gifte menn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gifte menn

juni 10 2019 - 23:16
Ville i skrivende stund fortelle om noe jeg kom over i dag på en chatteside. Jeg logget meg på som en vanlig person, og der tok en mann kontakt. Det kom frem at han var gift, så jeg spurte da hva han søkte inne på chatten. «treff» kom det presist fra han og (det betyr da å møtes for å ha sex) så da tenkte jeg han kunne få min personlige mening om akkurat det. Jeg skrev at han måtte ha «verdens heldigste kone» (sarkastisk) som var gift med han som løp etter andre. Han svarte med at «du liker tydeligvis ikke sånne karer» og da sa jeg som sant var, at «sånne som deg kan ikke engang kalles en kar,» og «dere er det største søppelet som finnes». Tenkte han kunne få høre det, istedet for å ødelegge sin stakkars kone enda mer med sine ekle frampek. #metoo
Avatar

Re: Gifte menn

juni 10 2019 - 23:45
Vær litt forsiktig. Det er mange åpne folhold
Avatar

Dele litt

juni 16 2019 - 20:55
Ja, noen av oss har faktisk lov:)
Avatar

Hastalavista

juli 16 2019 - 04:05
Takk for at det finnes normale folk som deg!


Innlegget er redigert. Upassende omtale om andre er fjernet.

Hilsen
Administrator
Avatar

Re: Gifte menn

juli 16 2019 - 10:25
Det er helt ugreit å kalle andre for slike ting, Rom88889, om du er uenig med dem aldri så mye. Saklig argumentasjon derimot, kommer du mye lenger med.
Avatar

Re: Gifte menn

juli 28 2019 - 01:08
Mitt siste romantiske forhold var med en jente som var i et forhold som var 9 år gammelt. Jeg var tydeligvis den andre personen hun hadde hatt et sidesprang med. Kan ikke snakke for hennes motivasjoner.. men det var flere ganger jeg konfronterte henne med om hvorfor hun gjorde det. Hun følte seg fanget i situasjonen. Hadde ikke økonomien til å forlate han og hun ville bare ha noe som føltes ekte.. Det var mange ganger jeg var frista til å kalle hun søppel og det som verre var. Men jeg lot være.. Var for det første ikke noe bedre selv, var en villig og informert deltaker i dette.

Alt jeg kan si om min egen motivasjon var at jeg var så jævla ensom at det føltes bare godt å ha noen faktisk komme innom en gang i måneden eller to.
Avatar

Hastalavista

juli 28 2019 - 01:23
Enig med deg.hva har egentlig skjedd med verdenen med slike menn.har jo alltid vært der men likevel.bra du tenkte på kona hans.det fins så mye rart ute i verden hastalavista.tenker bare på sine behov og ikke hvordan det hadde såret kona.Er det så verdt det for dem
Til forsiden