Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon som et resultat av voldtekt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon som et resultat av voldtekt

mai 31 2018 - 04:02
Hei,

Jeg søker en venn å snakke med som har opplevd noen av de samme tingene som meg. For et år siden ble jeg voldatt og etter det har livet mitt snudd seg på hodet. Jeg har anmeldt saken, vært i rettsak og forhåpentligvis får gjerningsmannen flere år i fengsel. Hendelsen har gjort at jeg har blitt en helt annen person og det hele har vært en berg og dalbane. Jeg har blant annet opplevd angst, halusinering, fortvilelse, selvmordstanker, deppresjon, selvskading osv. I tillegg har jeg gått til psykologer. Først for litt mer enn en uke siden begynte ting å roe seg litt ned, men jeg sliter fortsatt til tross for alt som har skjedd. Jeg er redd jeg aldri kommer til å bli den personen jeg pleide å være, en person jeg likte og som jeg var glad i.
Avatar

Venner?

mai 31 2018 - 16:45
Hei! Jeg sliter med mye av det samme. Vi kan godt snakke sammen vis du vil?
Avatar

Vil dø

aug 5 2018 - 05:41
Har ikke så mye og komme med, alt jeg vil er og dø har deprisjoner og blitt voldtatt og skulle ønske jeg bare forsvant. Så send mld
Avatar

hei.

okt 9 2018 - 15:10
Har opplevd det samme og veit hvordan du føler. Jeg savner den gamle meg.. Tror vi må bare jobbe med og bli bedere så blir vi mer og mer som før ettervært. Jeg er her vis du vil snakke! Hjelper alltid og snakke om det for min del.
Avatar

Hei

jan 13 2019 - 09:17
Jeg var også voldekt så jeg forstå hva du føler. Jeg tenker at selv om du er forskjelig betyr ikke at du er verre. Du fått dårlig erfaring men man hvis det overleve så kan være bare sterkere og sterkere.. når mine tenker tilbake til den tragedisk tid så jeg prøve finne noe å gjøre og hvis prøve f.exp hakle og ser at det som jeg laget ser ikke så dårlig så da føle meg bedre lit, noe vart , noe som kan jeg gjøre så jeg syns at viktig finne hobby som du kan være glad i og gi deg hmm bedre følelser om deg selv.
Til forsiden