Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Begynt å slite igjen etter voldtekt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Begynt å slite igjen etter voldtekt

juni 1 2019 - 12:23
Hei
Jeg fant akkurat siden her og vet vel igrunn ikke hva mer å gjøre eller hvor jeg skal gå men jeg er begynt igjen å slite etter siste voldtekten med veldig mye angst, mareritt osv og en av grunnene til at det er kommet opp igjen nå er fordi jeg er for tiden innlagt på Haukeland Universitetssjukhus pga mageproblemer og en av tingene de skal gjøre er blant annet klyster men der sliter jeg veldig og er vel igrunn bare livredd pga at siste voldtekten var ikke bare vaginalt men også analt samtidig og det er liksom etter det at jeg sliter veldig med å i det hele tatt sleppe noen eller noe i nærheten av rumpa mi fordi flashbacks osv. Jeg har allerede prøvd å spørre om det er mulig i narkose (tømming i narkose) siden jeg sliter så veldig med dette nå og jeg kom vel også her fordi jeg føler heller ikke at jeg har noe jeg skulle sagt uansett og det som skjer i behandling det skjer uten at jeg i det hele tatt blir hørt på. Jeg er vel bare mest redd for hva det kommer til å fremkalle når det skal skje når jeg allerede nå før behandling sliter så jævlig.

Jeg lurte vel egentlig bare på om det er noen som har noen tips og evt om det er andre der ute som har opplevd det samme som kanskje vil prate då jeg føler meg veldig alene for tiden
Avatar

Re: Begynt å slite igjen etter voldtekt

juni 2 2019 - 21:35
Dette må være en utrolig hard og forferdelig følelse for deg .
Jeg har selv opplevd overgrep og når jeg skulle føde min datter så slet jeg kjempe masse
Jeg synes det er utrolig dårlig behandling av deg at de ikke tar hensyn til dine behov og hører etter når du sier hvordan du reagerer

Jeg har vel dessverre ikke noe tips til deg dessverre men du er ikke alene om å føle det akkurat som du gjør nå
Sender en stor klem til deg ❤️❤️
Avatar

Re: Begynt å slite igjen etter voldtekt

juni 3 2019 - 10:12
Det er ikke så veldig lett og når jeg då føler at uansett hva jeg sier ikke egentlig blir så mye hørt og at ting skjer likevel så blir jeg mer lei meg og opprørt. Nå har jeg ligget her over helga og fortsatt ikke skjedd noe (fått av meg noe), fortsätt smerter osv. Skulle bare de kunne høre på meg og evt at jeg får tømming i narkose så jeg kan sove under det hele uten å være våken å kjenne på det. Jeg kan då heller ikke ligge på sykehuset i flere uker, mnd osv og det som er prøvd til nå virker jo ikke bortsett fra smerter og når det kommer til klyster som heller ikke virker (assosisjoner tilbake til voldtekten og som resulterer i en hylgrinende meg og det er overhodet ikke kjekt når jeg også ligger på et fellesrom.
Avatar

Re: Begynt å slite igjen etter voldtekt

juli 28 2019 - 01:34
Novalie, har ingen erfaring med overgrep. Men jeg synes reaksjonen din høres helt normal ut i forhold til hva du har opplevd. Ikke la det bringe deg lengre ned enn det du allerede er. Jeg kjenner deg ikke, men du er nok et fantastisk menneske. Bit tenna sammen, du kommer deg gjennom dette også. Du er så utrolig mye sterkere enn det du tror.
Til forsiden